Samsung Galaxy M12, lansat în Europa. Specificații și disponibilitate

Scris de | 19 aprilie, 2021
Samsung Galaxy M12, lansat în Europa. Specificații și disponibilitate

Samsung a anunțat lansarea noului Galaxy M12 în Europa. Galaxy M12 vine echipat cu un display Infinity-V, o rată de refresh ridicată de 90Hz, un procesor susținut de o baterie de 5000 mAh pentru o durată de viață extinsă a acesteia.

Samsung Galaxy M12: Autonomie pentru întreaga zi

Alimentat de un procesor Octa-core de 2.0 GHz, Galaxy M12 asigură performanțe optimizate. Procesorul eficient din punct de vedere energetic oferă o utilizare rapidă, multitasking fluid și un consum redus de energie în timpul navigării sau utilizării mai multor aplicații.

Samsung Galaxy M12: Tehnologia de încărcare

Galaxy M12 vine cu o baterie de 5000 mAh și cu un încărcător rapid de 15W. Alături de tehnologia Adaptive Fast Charging, bateria noului Galaxy M12 se va încarca până la 100% într-un timp rapid.

Samsung Galaxy M12: Display

Galaxy M12 aduce o îmbunătățire a display-ului, printr-o rată de refresh ridicată de 90Hz. Odată cu noul display HD+ Infinity-V de 6.5”, pasionații maratoanelor de filme și seriale se pot bucura acum de conținutul preferat în deplasare. Indiferent dacă vorbim de jocuri, filme, seriale sau social media, raportul de aspect 20:9 împreună cu suportul Dolby Atmos integrat pe căștile cu fir și Bluetooth oferă un sunet bun.

Samsung Galaxy M12: Camera Foto

Galaxy M12 dispune de o setare bună a camerei Quad pentru a răspunde nevoii utilizatorilor. Pe partea din spate, Galaxy M12 vine echipat cu o cameră principală configurată cu o rezoluție de 48MP. Obiectivul ultra-wide de 5MP prezintă un câmp vizual ultra-larg de 123 de grade care adaugă mai multă perspectivă imaginilor, în timp ce obiectivul macro de 2MP realizează fotografii detaliate în prim-plan. Camera de adâncime de 2MP oferă fotografii de tip portret.

Samsung Galaxy M12: Android 11

Samsung Galaxy M12 vine cu Android 11 și permite One UI Core pentru o vizualizare și o interacțiune fără probleme. Galaxy M12 permite, de asemenea, servicii premium Samsung, precum: Samsung Health, aplicațiile Galaxy și Smart Switch.

Samsung Galaxy M12: Disponibilitate

Noul Galaxy M12 va fi disponibil începând cu finalul lunii aprilie.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , ,