Unul dintre cele mai populare jocuri de pe PlayStation, oferit gratuit de Sony

Scris de | 20 aprilie, 2021
Unul dintre cele mai populare jocuri de pe PlayStation, oferit gratuit de Sony
FOTO via Guerilla Games

Horizon Zero Dawn este unul dintre cele mai apreciate jocuri pentru consolele Sony. Începând de astăzi, posesorii de PlayStation 4 și PlayStation 5 pot descărca gratuit jocul din magazinul PS Store, iar titlul va rămâne definitiv în biblioteca acestora, fără nici un cost suplimentar.

În plus, jocul vine disponibil în varianta Complete Edition, ceea ce nu poate fi decât un motiv în plus de bucurie.

Asta înseamnă că fiecare gamer care descarcă Horizon Zero Dawn va primi gratuit în pachet și expansiunea „Frozen Wilds”, plus un artbook digital. Spre deosebire de majoritatea titlurilor pe care Sony le oferă gratis, pentru a beneficia de oferta Horizon Zero Dawn nu ai nevoie de un cont activ la PS Plus.

Horizon Zero Dawn a fost lansat în 2017 și a fost unul dintre titlurile exclusive pentru consolele produse de Sony la acea vreme. Ulterior, studioul Guerilla Games l-a lansat pe acesta și pentru PC, pentru a permite mai multor fani să se bucure de el.

Jucătorii o controlează pe Alloy, personajul principal care este forțat să se descurce cum știe mai bine într-un viitor postapocaliptic stăpânit de mașinării.

Promotia cu Horizon Zero Dawn face parte din inițiativa Sony ”Play at Home”, menită să încurajeze joaca de acasă pe timp de pandemie. Campania va mai pune la bătaie câteva titluri gratuite până în luna iunie, așa că fii pe fază.

Etichete: , , , ,

Sursa: Horizon Zero Dawn: Complete Edition is now free for PS4 and PS5 owners