Apple deschide un capitol de podcasting cu abonamente Apple Podcasts

Scris de | 21 aprilie, 2021
Apple deschide un capitol de podcasting cu abonamente Apple Podcasts
foto via @apple.com

Apple a dezvăluit astăzi Abonamente Apple Podcasts, o piață globală pentru ascultători care pot descoperi abonamente premium oferite de creatorii lor preferați alături de milioane de emisiuni gratuite pe Apple Podcasts.

Începând cu luna mai, ascultătorii din peste 170 de țări și regiuni se pot înscrie pentru abonamente premium care includ o varietate de avantaje organizate de creatori, cum ar fi ascultarea fără anunțuri, accesul la conținut suplimentar și accesul timpuriu sau exclusiv la seriile noi. Ascultătorii se vor putea bucura de abonamente premium de la voci independente și studiouri de premieră, inclusiv Tenderfoot TV, Pushkin Industries, Radiotopia de la PRX și QCODE, la branduri media și de divertisment de top, inclusiv NPR, Los Angeles Times, The Athletic, Sony Music Entertainment , si multe altele.

foto via @apple.com

Tot luna viitoare, ascultătorii vor putea descoperi canale, care sunt grupuri de spectacole organizate de creatori cu titluri, descrieri și opere de artă unice. La fel cum pot cu spectacolele, ascultătorii vor putea naviga pe canale gratuite, ceea ce face mai ușor să găsească mai multe emisiuni de la creatorii lor preferați, precum și canale cu plată și canale care oferă beneficii suplimentare pentru abonați.Cu iOS 14.5, ascultătorii pot accesa o aplicație Apple Podcasts reproiectată, cu o filă de căutare îmbunătățită, care oferă acces rapid la Top Charts și categorii.

foto via @apple.com

Apple Podcasts oferă, de asemenea, pagini noi și frumoase pentru fiecare emisiune și episod, pentru a fi mai ușor de urmărit, ascultat și partajat. Ascultătorii pot, de asemenea, să salveze acum episoade individuale, care sunt descărcate pentru redare offline, facilitând marcarea podcast-urilor pentru a le asculta ulterior din Biblioteca.Noul site web Apple Podcasts for Creators îi ajută pe creatori să afle mai multe despre podcasting, să fie informați cu privire la ultimele știri și caracteristici și să exploreze ghiduri detaliate cu cele mai bune practici.

Etichete: , , ,

Sursa: Apple leads the next chapter of podcasting with Apple Podcasts Subscriptions