Apple te ajută să-ți găsești obiectele pierdute mai ușor cu AirTag

Scris de | 21 aprilie, 2021
Apple te ajută să-ți găsești obiectele pierdute mai ușor cu AirTag
foto via @apple.com

Apple a prezentat astăzi AirTag, un accesoriu mic și elegant, care vă ajută să urmăriți și să găsiți elementele care contează cel mai mult cu aplicația Find me Apple. Indiferent dacă este atașat la o geantă de mână, chei, rucsac sau alte articole, AirTag atinge vasta rețea globală Find My și poate ajuta la localizarea unui articol pierdut, toate păstrând datele de locație private și anonime cu criptarea end-to-end. AirTag poate fi achiziționat în unul și patru pachete la doar 29 USD și respectiv 99 USD și va fi disponibil începând de vineri, 30 aprilie.

foto via @apple.com

Găsirea precisă oferă utilizatorilor distanța și direcția exactă către AirTag, ghidându-i printr-o combinație de sunet, haptică și feedback vizual. Fiecare AirTag rotund este mic și ușor, are oțel inoxidabil lustruit cu precizie și este rezistent la apă și praf. Un difuzor încorporat redă sunete pentru a ajuta la localizarea AirTag, în timp ce un capac detașabil facilitează înlocuirea bateriei. AirTag are aceeași experiență de configurare magică ca și AirPods – apropiați AirTag de iPhone și se va conecta. Utilizatorii pot atribui AirTag unui articol și îl pot denumi cu o valoare implicită, cum ar fi „Chei” sau „Jachetă”, sau pot furniza un nume personalizat la alegerea lor.

foto via @apple.com

Dacă AirTag este separat de proprietarul său și nu se află în raza de acțiune Bluetooth, rețeaua Găsește-mi poate ajuta la urmărirea acestuia. Rețeaua Find My se apropie de un miliard de dispozitive Apple și poate detecta semnale Bluetooth de la un AirTag pierdut și retransmite locația către proprietarul său, toate în fundal, în mod anonim și privat.

AirTag va fi disponibil în unul și patru pachete pentru 29 USD (SUA) și, respectiv, 99 USD (SUA) de la apple.com, în aplicația Apple Store, în locațiile Apple Store, și prin intermediul revânzătorilor autorizați Apple și a anumitor operatori (prețurile pot varia ) începând de vineri, 30 aprilie.

Etichete: , , , ,

Sursa: Apple introduces AirTag