Unde găsești noile iPhone-uri violet în România

Scris de | 23 aprilie, 2021
Unde găsești noile iPhone-uri violet în România

Dacă ai urmărit evenimentul celor de la Apple de pe 20 aprilie, vei ști cu siguranță că producătorul din Cupertino a introdus o nouă variantă de culoare, violet, pentru două dintre telefoanele din cea mai nouă serie a sa de iPhone-uri – iPhone 12 și iPhone 12 mini.

Noua versiune de culoare nu vine cu vreun upgrade intern, păstrând același foarte puternic A14 Bionic, ecranul Super Retina XDR cu OLED și sistemul cu două camere. Utilizatorii din România care vor să facă trecerea la iPhone-ul violet au acum și un loc în care îl pot găsi.

Vodafone România va oferi cele mai noi produse ale Apple – iPhone 12 și iPhone 12 mini în noul finisaj violet. Cei interesați pot realiza deja o precomandă pentru iPhone 12 și iPhone 12 mini cu tehnologia 5G în versiunea mov de astăzi, 23 aprilie, începând de la ora 15:00, cu disponibilitate din 30 aprilie 2021.

„Incredibilul iPhone 12 este cel mai popular smartphone din lume, iar familia iPhone 12 are o rată de satisfacție a clienților de peste 99%. Noul finisaj violet, lansat la timp pentru primăvară, adaugă o altă opțiune strălucitoare și distractivă, și credem că va fi pe placul clienților”, a declarat la lansare Greg Joswiak, vicepreședintele senior de Marketing al Apple la nivel mondial.

Etichete: , , , , , , ,