Oppo va lansa trackere de obiecte, la fel ca Apple și Samsung

Scris de | 24 aprilie, 2021
Oppo va lansa trackere de obiecte, la fel ca Apple și Samsung
FOTO via The Verge

O nouă modă intervine în viețile de zi cu zi ale celor mai mari producători de tehnologie din lume. După ce Samsung a fost prima companie care să facă acest pas, Apple și mai nou Oppo vor intra și ele pe această piață relativ nouă.

Samsung Galaxy SmartTag a pavat drumul pentru lansarea AirTags, cel mai nou produs de la Apple. Acum vorbim și despre Oppo Smart Tag (denumire neconfirmată încă), care vine la pachet și cu un port de încărcare prin USB-C, o premieră între dispozitivele de acest gen.

Asta înseamnă că nu vei avea nevoie de baterie, așa cum este cazul la AirTag și Galaxy SmartTag, deci ai scăpat de un stres cu schimbatul acestora.

Deși nu se cunosc prea multe detalii, Oppo Smart Tags vor dispune de suport pentru unde radio de pe o bandă largă de frecvențe, așa cum este cazul și la AirTags sau Galaxy SmartTags Plus, recent lansare în aprilie.

Deși se anunță a fi o soluție foarte bună, Oppo are nevoie și de o rețea extinsă de telefoane, asta însemnând că trackerele nu vor funcționa bine decât în piețele unde Oppo se bucură de o popularitate crescută.

Etichete: , , , ,

Sursa: Oppo’s leaked tracking tag has UWB and USB-C charging