Ce procesor va avea ASUS ZenFone 8 Mini

Scris de | 25 aprilie, 2021
Ce procesor va avea ASUS ZenFone 8 Mini
FOTO via PhoneArena

ASUS ZenFone 8 Mini se anunță a fi unul dintre cele mai interesante telefoane care vor ieși pe piață în acest an.

Dacă se țin de datele de lansare din trecut, cei de la ASUS ar putea lansa noua gamă de terminale undeva în luna august, însă nu avem încă vreo dată de lansare confirmată oficial.

ASUS ZenFone 8 Mini a apărut deja pe platforma de test Geekbench, acolo unde sunt contorizate performanțele tuturor telefoanelor care aleg această modalitate de benchmark.

Deși terminalul a apărut cu numele său de cod, ASUS_ZS590KS/ASUS_I006D, cei de la Pocketnow au deslușit misterul și au identificat noul model din seria ASUS ZenFone.

Smartphone-ul va dispune de un procesor Qualcomm Snapdragon 888, un display OLED produs de Samsung setat din fabrică la o rezoluție de 2400 x 1080 cu rată de refresh de 120 Hz și un ansamblu foto cu cel puțin doi senzori: un Sony IMX686 de 64Mp și un Sony IMX663.

Rămâne de văzut ce dată de lansare va alege ASUS pentru noul telefon din viitoarea gamă ZenFone și cât de bine va prinde acesta pe piață. Cel puțin din punct de vedere al specificațiilor, ZenFone 8 Mini se prezintă foarte, foarte bine.

Etichete: , ,

Sursa: ASUS Zenfone 8 Mini appears on Geekbench ahead of launch