Reduceri de Paște la produsele Mercusys: Rețelistică și Wi-Fi 6 la prețuri accesibile

Scris de | 27 aprilie, 2021
Reduceri de Paște la produsele Mercusys: Rețelistică și Wi-Fi 6 la prețuri accesibile

Mercusys le oferă utilizatorilor, cu ocazia Paștelui, mai multe opțiuni de cadouri pentru prieteni și familie, lansând o campanie de reduceri speciale la echipamente de rețelistică.

Mercusys: Sistem Mesh pentru acoperire mai mare

Pentru o reuniune online de Paște, alături de familie și prieteni, conexiunea la Internet este cel mai important element. Iar pentru a beneficia de cea mai bună experiență, Mercusys le vine în ajutor utilizatorilor cu o selecție de produse performante și accesibile.

Astfel, sistemul mesh Wi-Fi Mercusys Halo S12 aduce împreună puterea celor două unități separate AC1200 și oferă o conexiune stabilă pentru o suprafață de până la 260 m2, oferindu-le utilizatorilor posibilitatea de a se bucura de conținutul preferat sau de a lucra în orice încăpere a locuinței.

Sistemul mesh poate atinge viteze de până la 867 Mbps în banda de 5GHz și 300 Mbps în banda de 2.4 GHz și oferă conexiune pentru întreaga locuință, iar pentru o rază de acoperire și mai mare, utilizatorii pot adăuga în orice moment o nouă unitate Halo. Sistemul este disponibil în marile magazine de retail din România la un preț recomandat de 199 de lei.

Mercusys reduceri paste sistem mesh

Pentru cei ce doresc să extindă raza de conexiune la Internet, range extenderul Mercusys ME30 este soluția ideală. Astfel, acesta asigură o bună acoperire a semnalului Wi-Fi în întreaga locuință, la viteze de până la 1.2 Gbps, inclusiv pentru zonele care anterior nu ar fi putut fi acoperite prin conexiune wireless sau prin cablu. În România, ME30 este disponibil la un preț începând de la 94 de lei și poate fi cadoul potrivit pentru cei care vor să beneficieze de o conexiune extinsă.

Mercusys: Switch la preț bun

De asemenea, pentru cei care au nevoie să-și extindă rețeaua prin cablu, în special în această perioadă în care cu toții avem nevoie de cele mai bune conexiuni pentru multiple activități, switch-ul Mercusys MS108G ar putea fi alegerea potrivită.

Mercusys reduceri paste switch

Astfel, utilizatorii pot beneficia de opt porturi Ethernet 10/100/1000 Mbps, de 10 ori mai rapide decât porturile Ethernet 10/100 Mbps obișnuite, de un design compact pentru o aranjare flexibilă, precum și de economii energetice de până la 82%, datorită tehnologiei Green Ethernet. Mai mult, MS108G este compatibil cu dispozitive precum televizoarele 4K Ultra HD, computere și chiar console de jocuri și este disponibil pe site-urile marilor retaileri din România la un preț începând de la 54 de lei.

Un alt produs potrivit pentru utilizatorii care vor să se bucure capacitate de recepție și transmisie îmbunătățită este adaptorul USB wireless Mercusys MW300UH care oferă, pe lângă performanță, un design minimalist și tehnologii de ultimă generație.

Astfel, utilizatorii beneficiază de conexiuni Wi-Fi rapide de 300 Mbps pentru dispozitivele cu fir, iar datorită tehnologiei 2×2 MIMO pot avea acces imediat la conexiunea wireless de mare viteză. Mai mult, în comparație cu adaptoarele slot, designul adaptorului MW300UH permite montarea aproape de router, ceea ce va genera semnale mai puternice. Acesta poate fi achiziționat din magazinele principalilor retaileri la un preț de 36 de lei.

Mercusys: Routere Wi-Fi 6 la ofertă

Unul dintre dispozitivele care îi ajută pe utilizatori să se bucure de prezența celor dragi în momente speciale, chiar și virtual, este routerul Mercusys MR70X. Acesta este compatibil cu standardul Wi-Fi 6 și oferă o performanță bună, la un preț accesibil. Routerul oferă viteze de până la 1.8 Gbps (1.201 Mbps în bandă de 5GHz și 574 Mbps în bandă de 2.4 GHz) și integrează tehnologii precum OFDMA și MU-MIMO, care permit transmiterea simultan a datelor către și de la mai multe dispozitive, oferind astfel o eficiență îmbunătățită a rețelei.

Pentru o întâlnire virtuală cu cei dragi, utilizatorii pot activa funcția Quality of Service (Calitatea Serviciului), prin care sunt prioritizate dispozitivele selectate, asigurând astfel o comunicare eficientă. Toate acestea la un preț de aproximativ 239 de lei, cu posibilitatea de a fi comandat de pe site-urile marilor retaileri din România.

De asemenea, o opțiune potrivită pentru cei ce doresc să se bucure de funcții performante la un preț foarte bun este și routerul Mercusys MR50G.

Printre cele mai importante funcții se numără compatibilitatea cu standardul 802.11ac, care permite atingerea unor viteze de până la 1900 Mbps (600 Mbps în bandă de 2.4 GHz și 1300 Mbps în bandă de 5 GHz). MR50G poate fi cumpărat la un preț începând de la 169 de lei și este disponibil online pe platformele principalilor retaileri.

Nu în ultimul rând, routerul Mercusys AC12G oferă conexiuni rapide livrate de cele patru porturi Gigabit Ethernet și poate conecta simultan până la 60 de dispozitive precum smartphone-uri, tablete și alte dispozitive inteligente.

AC12G aduce un semnal puternic, datorită celor patru antene externe, care oferă acoperire wireless extinsă și stabilă. În plus, acesta vine la un preț accesibil, începând de la 94,9 lei și poate fi comandat direct de pe site-urile marilor magazine online.

Etichete: , , , , ,