Aplicația TIDAL sosește pe televizoarele smart de la LG

Scris de | 27 aprilie, 2021
Aplicația TIDAL sosește pe televizoarele smart de la LG

LG anunță că aplicația de streaming de muzică TIDAL este acum disponibilă pe smart TV-uri prin intermediul LG Store, disponibil în peste 50 de țări.

Compatibilă cu modelele 2018-2021 care rulează versiunile webOS 4.0 – 6.0, aplicația TIDAL oferă o nouă modalitate de a asculta muzică, redând sunetul la nivel Hi-Fi, cu sport Dolby Atmos și videoclipuri, filme, documentare și orice conținut video la calitate high-definition.

În plus, funcția Master Quality Authenticated (MQA) reproduce toate nuanțele înregistrărilor originale și permite membrilor TIDAL să asculte piesele așa cum au fost gândite de creator.

Utilizatorii se pot bucura de peste 70 de milioane de melodii din toate genurile și de 250.000 de videoclipuri la calitate înaltă, precum și de funcții utile, printre care skip nelimitat, planuri offline și posturi de radio Artist și Track. Utilizatorii pot accesa, de asemenea, mii de playlist-uri create de echipa platformei împreună cu artiști, experți și jurnaliști din industria muzicală.

Suportul oferit de TIDAL pentru Dolby Atmos îmbunătățește experiența muzicală. Indiferent dacă ai achiziționat unul dintre cele mai recente televizoare LG sau dacă folosești un dispozitiv audio compatibil Dolby Atmos, cum ar fi unul dintre cele mai recente sound bar-uri LG, Dolby Atmos oferă o experiență de redare care te aduce mai aproape de muzica ta preferată.

Încă de la lansare, clienții LG se vor putea bucura de o colecție de melodii și de albume disponibile în format Dolby Atmos. Acestea includ hit-uri printre care 7 Rings – Ariana Grande, The Weeknd – After Hours, Shawn Mendes și Camila Cabello – Señorita și peste 50 de playlist-uri personalizate care acoperă o gamă largă de genuri.

LG este unul dintre primii producători de televizoare cu suport Dolby Atmos și rămâne dedicat în oferirea celor mai realiste și dinamice experiențe de sunet disponibile.

Etichete: , , ,