Smartphone-urile vivo au ajuns în România. Ce modele poți cumpăra și unde sunt disponibile

Scris de | 28 aprilie, 2021
Smartphone-urile vivo au ajuns în România. Ce modele poți cumpăra și unde sunt disponibile

Începând cu data de 28 Aprilie 2021, smartphone-urile vivo sunt disponibile pentru achiziție în România online, pe platforma și în showroomurile eMAG din țară. Acestea pot fi achiziționate online, de pe platforma eMAG, precum și din showroom-urile eMAG din țară. Compania spune că pune experiența consumatorilor cu produsele sale pe primul loc, și că, pentru eficiență și rapiditate în răspuns, serviciile de mentenanță și reparații vor fi realizate la nivel local, prin parteneriatul cu 2 centre de service – ESD și Decebal.

Modelele care sunt de astăzi disponibile la eMAG fac parte din gama Y – Y70, Y20s și Y11s. În vârful gamei Y se află modelul Y70, un smartphone mid-range căruia i-am făcut și noi review, cu un design deosebit și specificații excelente, iar prețul său recomandat de vânzare este de 1199 RON.

Vivo Y70

Modelele vivo Y20s și vivo Y11s vor fi disponibile la prețuri de 999 și respectiv 599 RON. În plus, in perioada 28 aprilie 2021 – 11 mai 2021, există și o promoție de lansare pentru toate produsele vivo, așadar la achiziția unul smartphone Y70, cumpărătorul va primi un smartwatch cadou, iar la achiziția unul model Y20s sau Y11s, cadoul va fi o brățară fitness.

Vivo Y20s

„Suntem încântați să lansăm oficial produsele vivo pe piața din România prin parteneriatul cu eMAG, un distribuitor local consacrat și de încredere pentru publicul român. Ne-am angajat să aducem împreună experiențe de calitate clienților noștri și suntem încrezători că acesta va fi începutul unei colaborări de succes pentru ambele părți. Piața din România este o piață europeană matură, cu un important potențial tehnologic și sperăm să avem același răspuns îmbucurător din partea consumatorilor români, ca cel primit din partea clienților din primele șase piețe europene pe care suntem prezenți din toamna anului trecut.” a declarat Erik Zhu, președinte vivo România. 

vivo este al cincilea producător de smartphone-uri la nivel global, prezent în peste 40 de țări în Europa și regiunea Asia-Pacific, cu peste 400 de milioane de utilizatori din întreaga lume.

Etichete: , , , , , ,