joiaGFN aduce sincronizarea cu noi conturi, și preîncărcare pentru Fortnite în update-ul 2.0.29

Scris de | 29 aprilie, 2021
joiaGFN aduce sincronizarea cu noi conturi, și preîncărcare pentru Fortnite în update-ul 2.0.29

Știrile de săptămâna aceasta pentru aplicația GeForce NOW includ funcționalități, încărcare mai rapidă pentru sesiuni și jocuri noi în librăria GFN.

GeForce Now: Mai bun

Se întâmplă foarte multe lucruri în spatele scenei, unde echipa nvidia lucrează pentru a îmbunătăți experiența de gaming în cloud. Inginerii lucrează pentru a îmbunătăți sesiunile de streaming, pentru a optimiza jocuri și pentru a dezvolta noi funcționalități.

GeForce Now: Gaming mai rapid

Una dintre funcționalitățile pe care Nvidia le testează cu utilizatorii Founders și Priority este preîncărcarea, care încarcă părți ale jocului înainte să ajungi la ele, astfel încât timpul de lansare să fie mai rapid.

Membrii care testează această funcționalitate pot vedea sesiuni lansate cu un minut mai rapid din momentul în care apasă pe play în aplicația GeForce NOW. Membrii care utilizează conturi gratuite nu au sesiuni preîncărcate garantat și pot avea timpi de pornire puțin mai lungi.

Găsește ce ai nevoie

De asemenea, vor fi îmbunătățite rezultatele căutărilor în aplicație pentru a oferi utilizatorilor o gestionare mai ușoară a librăriei și pentru a aduce membrii în jocuri mai rapid. Căutarea jocurilor pentru adăugarea lor în librărie va afișa acum o pagină întreagă de rezultate ale căutării, oferind acces mai rapid la detaliile jocurilor și o metodă mai ușoară de a fi adăugate în librărie.

Dacă folosești GeForce NOW de pe Chrome, a fost adăugată și interfața din jocuri. Interfața le permite utilizatorilor să configureze mai multe funcții în joc, precum filtrele FreeStyle, scurtăturile pentru microfon și multe altele. Pentru a porni această interfață poți folosi Ctrl + G pentru PC și Chromebook sau CMD + G pentru macOS.

joiaGFN – Lista de jocuri

Bineînțeles, joiaGFN înseamnă și mai multe jocri, iar update-ul de săptămâna aceasta include:

  • R-Type Final 2
  • Chinese Parents
  • Darksiders II Deathinitive Edition
  • The Dungeon Of Naheulbeuk: The Amulet Of Chaos
  • GoNNER
  • SOMA
  • Yooka-Laylee and the Impossible Lair

Etichete: , , ,