ASUS se pregătește să lanseze linia sa de smartphone-uri Zenfone 8

Scris de | 5 mai, 2021
ASUS se pregătește să lanseze linia sa de smartphone-uri Zenfone 8
foto via @pocketnow.com

ASUS este gata să lanseze linia sa de smartphone-uri emblematice Zenfone 8 pe 12 mai. Și dacă strategia companiei pentru 2020 este ceva de urmat, s-ar putea să obținem și modelul standard Zenfone 8 și un model Pro. Cu toate acestea, zvonurile recente sugerează că un model pilot compact numit Zenfone 8 Mini este, de asemenea, în curs de desfășurare. Acum, conform unui raport de la DealnTeach, Zenfone 8 Mini nu va fi doar un flagship, ci și un prim exemplu de exagerare hardware.

Compania taiwaneză intenționează să ofere Zenfone 8 Mini într-un total de cinci configurații de memorie, cu top-of-the-line care conține 16 gig de RAM. Acum, cu siguranță, aceasta nu este cea mai mare cifră, dar pentru un smartphone care nu este destinat jocurilor, 16 GB de memorie RAM sunt doar buni. Cu toate acestea, industria se încălzește cu siguranță la această tendință, deoarece cei de la Samsung, Xiaomi și Lenovo au lansat deja telefoane cu o cifră RAM similară.

Viitorul telefon ASUS va fi lansat în versiunile de 6 GB + 128 GB, 8 GB + 128 GB, 8 GB + 256 GB, 12 GB + 256 GB și 16 GB + 256 GB. Nu există niciun cuvânt dacă va exista o posibilitate de extindere a spațiului de stocare printr-un slot pentru card microSD. În plus, Zenfone 8 Mini va fi echipat cu o baterie de 4.000 mAh. Aceasta nu este cea mai mare baterie din 2021 pentru standardele de telefon emblematice, dar luând în considerare factorul de formă compact al telefonului și un afișaj OLED de 5,92 inci cu dimensiuni reduse, s-ar putea dovedi a fi suficient. Va exista suport și pentru încărcarea de 30W, dar nu avem informații despre compatibilitatea încărcării fără fir.

Se spune că ASUS folosește SoC Qualcomm Snapdragon 888 pentru întreaga serie Zenfone 8. Întorcându-se la ZenFone 8 Mini, acesta va renunța la modulul de cameră flip văzut pe predecesorul său în favoarea designului perforat pentru adăpostirea camerei selfie.

Etichete: , ,

Sursa: ASUS Zenfone 8 Mini leak tips overkill hardware for the upcoming flagship