Sony PlayStation a anunțat un parteneriat cu Discord. Comunici și te joci în același timp

Scris de | 5 mai, 2021
Sony PlayStation a anunțat un parteneriat cu Discord. Comunici și te joci în același timp
foto via @webpronews.com

Sony PlayStation a anunțat un parteneriat cu Discord, pentru a integra Discord cu experiența socială PlayStation. Discord este o platformă populară pentru ca jucătorii să comunice și să-și transmită mesaje reciproce. Compania a fost recent în discuții cu Microsoft, aceasta din urmă urmând să cumpere Discord cu 12 miliarde de dolari. Discord a încheiat în cele din urmă discuțiile, alegând să devină publică în schimb. CEO-ul Sony Interactive Entertainment (SIE), Jim Ryan, a anunțat pe blogul companiei că SIE a făcut o investiție minoritară în Discord, iar cele două companii vor lucra pentru a-și integra serviciile.

 „La PlayStation, căutăm în mod constant noi modalități de a permite jucătorilor din întreaga lume să se conecteze între ei, să formeze noi prietenii și comunități și să împărtășească experiențe distractive și amintiri de durată. În acest spirit, suntem încântați să anunțăm un nou parteneriat cu Discord, serviciul de comunicare popularizat de jucători și utilizat de peste 140 de milioane de oameni în fiecare lună în întreaga lume. Împreună, echipele noastre lucrează deja din greu conectând Discord cu experiența socială și de joc pe PlayStation Network. Obiectivul nostru este de a aduce experiențele Discord și PlayStation mai aproape de consolă și mobil începând cu începutul anului viitor, permițând prietenilor, grupurilor și comunităților să petreacă, să se distreze și să comunice mai ușor în timp ce jucați jocuri împreună.

Având în vedere că Discord intenționează să devină public, mai degrabă decât să fie cumpărat, este un pariu sigur că acesta nu va fi primul astfel de parteneriat pentru companie,

Etichete: , ,

Sursa: Sony PlayStation and Discord Announce Partnership