TP-Link Archer GX90, router de gaming cu Wi-Fi 6. Preț și specificații

Scris de | 10 mai, 2021
TP-Link Archer GX90, router de gaming cu Wi-Fi 6. Preț și specificații

TP-Link, lider global în furnizarea de echipamente de rețea pentru utilizatorii individuali și mediul de afaceri, a adus pe piața din România un nou router Wi-Fi 6 pentru gaming, modelul Archer GX90.

Archer GX90 este alimentat de un procesor Quad-Core de 1,5 GHz, iar portul WAN / LAN de 2,5 Gbps și cele două porturi USB oferă conectivitate bună la rețeaua de acasă.

Archer GX90 integrează 3 benzi, iar viteza combinată a acestora atinge până la 6579 Mbps. O bandă de gaming complet echipată are în componența sa tehnologiile 4T4R și HE160, iar acestea oferă viteze de top pentru toate platformele de jocuri, prevenind interferențele cu celelalte tipuri de dispozitive.

Mai mult, datorită capacității extinse de transmitere simultană pe 8 fluxuri, a canalului de 160 MHz, dar și semnalului stabil, Archer GX90 asigură funcționarea jocurilor la la un nivel bun, pentru a oferi un avantaj competițional.

TP-Link Archer GX90: Mai multe dispozitive conectate

Tehnologia OFDMA îmbunătățește debitul mediu de 4 ori și reduce la minimum latența, indiferent de numărul gadgeturilor conectate în rețea. La diminuarea timpului de așteptare contribuie și tehnologia MU-MIMO, datorită conexiunilor 4×4, în vreme ce acoperirea este îmbunătățită datorită tehnologiei Beamforming.

Archer GX90 dispune și de Gaming Band, o bandă dedicată jocurilor și streamingului Netflix la rezoluție 4K. Mai mult, funcția DFS extinde automat canalul disponibil, intră pe banda liberă și îmbunătățește experiența jocului chiar și în medii de navigare aglomerate. De asemenea, datorită tehnologiei OneMesh utilizatorii pot beneficia de conexiune Wi-Fi fără întreruperi, cu un singur nume de rețea Wi-Fi, fără a înlocui dispozitivele existente și fără să fie nevoiți să cumpere un ecosistem Wi-Fi complet nou.

TP-Link Archer GX90: Funcții speciale dedicate

Datorită funcției Game Accelerator, Archer GX90 detectează și optimizează automat fluxurile de date, pentru a se asigura că jocul funcționează fără întreruperi și pentru ca rețeaua să fie pe măsura vitezei de reacție a gamerilor. Grand Theft Auto, League of Legends, Call of Duty sau Battlefield sunt doar câteva dintre titlurile care pot beneficia de această funcție specială.

În plus, funcția Game Statistics arată în timp real nivelul latenței, durata jocului și gradul de utilizare a sistemului, prin intermediul unui tablou de bord cu o interfață îmbunătățită. De asemenea, funcția Game Protector menține în siguranță sistemele și conturile utilizatorilor. Acest model îmbunătățit oferă soluția de securitate HomeCare și asigură verificarea site-urilor care pot constitui amenințări, prevenirea intruziunilor și izolarea dispozitivelor infectate.

Modelul Archer GX90 compatibil cu standardul Wi-Fi 6 poate fi achiziționat online și din magazinele marilor retaileri la un preț recomandat de 1499,99  lei.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , ,