Xiaomi pregătește lansarea Mi FlipBuds Pro, noile căști ale companiei

Scris de | 11 mai, 2021
Xiaomi pregătește lansarea Mi FlipBuds Pro, noile căști ale companiei
foto via @realmicentral.com

Ieri, Xiaomi a dezvăluit că va lansa o nouă pereche de căști cu adevărat fără fir cu ANC pe 13 mai. Astăzi, compania a distribuit două imagini teaser și numele oficial al acestui produs. Următoarele căști fără fir Xiaomi se numesc Mi FlipBuds Pro, conform contului oficial Xiaomi Smart Life Weibo. Cele două imagini teaser postate de companie expun designul frontal al carcasei de încărcare, precum și căștile în sine.

foto via @gizmochina.com

Pentru cei care nu știu, afișul teaser de ieri a prezentat partea din spate a carcasei de încărcare cu noua marcă „Xiaomi”. Firma susține că a proiectat acest accesoriu audio în conformitate cu noul său logo. Dar, pentru ochii noștri, designul Xiaomi Mi FlipBuds Pro arată ca o combinație de Apple AirPods Pro și HUAWEI FreeBuds Pro. Carcasa de încărcare pare să fie inspirată de acesta din urmă, în timp ce căștile in sine seamănă mult cu cele Apple.

foto via @gizmochina.com

Acestea fiind spuse, nu este prima dată când auzim despre cuvântul „FlipBuds Pro”. Acest lucru se datorează faptului că Xiaomi a înregistrat deja în februarie termenii „FlipBuds” și „FlipBuds Pro”. Din păcate, nu se știu prea multe despre aceste căști wireless, cu excepția faptului că vor putea reduce zgomotul cu până la 40 db și vor avea un indicator LED în partea din față a carcasei de încărcare, care va avea și noul logo Xiaomi pe spate. .

Etichete: , , , ,

Sursa: Upcoming Xiaomi wireless earbuds are called Mi FlipBuds Pro: Official