MSI anunță o nouă gamă de laptopuri pentru gaming și creare de conținut

Scris de | 12 mai, 2021
MSI anunță o nouă gamă de laptopuri pentru gaming și creare de conținut

MSI a anunțat lansarea noii sale game de laptopuri echipate cu cele mai recente procesoare Intel H din generația 11 și grafică NVIDIA GeForce RTX 3080. Cu un upgrade de performanță de 30% față de modelele anterioare, combinația PCIe Gen4, Thunderbolt 4 și Wi-Fi 6E sporește performanța.

Pentru gama de dispozitive de gaming, caracteristicile exclusive MSI precum „Discrete Graphics Mode” îmbunătățesc performanțele grafice, în timp ce MSI Center permite utilizatorilor să overclockeze cu ușurință procesorul grafic.

Noua serie MSI Creator include funcții îmbunătățite precum True Pixel QHD+ și afișaje Mini LED. MSI și-a actualizat, de asemenea, seria de gaming, inclusiv laptopurile GE Raider, GP Leopard și GS Stealth. Noile Pulse GL, Sword și Katana GF, cu design-uri proiectate de artiști grafici internaționali, completează gama.

Creator Z16, Creator M16

Noul Creator Z16 are un afișaj 16:10 cu rame subțiri, inspirate de regula Golden Ratio pentru unghiuri de vizualizare mai bune și productivitate sporită.Vine cu un șasiu subțire din aluminiu în culoarea Lunar Grey, iar ecranul True Pixel cu rezoluție până la QHD+ și gamut de culoare 100% DCI-P3 susține nevoile designerilor și creatorilor. Ventilatorul cu cele mai subțiri lamele din lume, de doar 0,1 mm, și tehnologia exclusivă MSI Cooler Boost asigură o disipare termică optimă.

Creator M16 are afișaje QHD+ True Pixel și opțiuni complete pentru creatorii de conținut care doresc o versiune mai ușoară a variantelor robuste oferite de Creator Z16.

Creator 17

Laptopul Creator 17 reproiectat oferă un afișaj Mini LED vibrant cu 1.000 niți de luminozitate pentru o gamă mai mare de culori, totul într-un șasiu negru, din aluminiu, cu textură sablată.

GE76/66 Raider

Noua gamă de laptopuri de gaming MSI începe cu upgrade-uri la seria performantă GE Raider. Seriile GE76 și GE66 Raider păstrează bara de lumină, dar beneficiază de Wi-Fi 6E și grafică NVIDIA GeForce RTX 3080 cu TGP complet până la 165W pentru performanțe extreme în jocuri. Afișajele până la 360Hz sau QHD 240Hz cresc viteza în jocuri, iar tehnologia MSI Cooler Boost 5 menține sistemul la temperaturi optime.

GP76/66 Leopard

Pentru cei care au nevoie de performanțe puternice, de productivitate la birou, în jocuri sau chiar în proiectare, seria GP Leopard este echipată cu grafică NVIDIA GeForce RTX 3080 și cu cele mai recente procesoare Intel Core i7 din a 11-a generație.

GS76/66 Stealth

Dincolo de actualizările GPU și CPU, GS76 Stealth are acum un design cu balamale argintii, capacitate îmbunătățită a bateriei și un nou display până la QHD 240 Hz pentru performanțe vizuale, iar difuzoarele Dynaudio îmbunătățesc experiența de ascultare a muzicii.

Pulse GL76/66

Cu o nouă imagine proiectată de Maarten Verhoeven, campioana mondială a competiției ZBrush din 2018, MSI prezintă noile sale laptop-uri GL66 și GL76 Pulse. Laptopurile folosesc grafica NVIDIA GeForce RTX 3060 împreună cu o conductă termică reproiectată care generează mai mult flux de aer pentru temperaturi mai scăzute. O tastatură numerică independentă completează experiența.

Sword 17/15, Katana GF76/66

Imaginea noilor serii Sword și Katana GF este proiectată de renumitul ilustrator japonez Tsuyoshi Nagano, remarcat pentru lucrările sale din seria de jocuri video „Romance of the Three Kingdoms”. MSI Sword 17, Sword 15, Katana GF76 și GF66 sunt create pentru a inspira utilizatorii. Laptop-urile sunt chipate cu grafică NVIDIA GeForce RTX 3060 și tastatură numerică independentă, chiar și pe varianta mai mică de 15 inci.

Specificațiile complete ale fiecărui model noul lansat de MSI pot fi găsite aici.

Etichete: , , , , , , ,