ASUS Zenfone 8 Flip, lansat oficial. Preț și specificații

Scris de | 13 mai, 2021
ASUS Zenfone 8 Flip, lansat oficial. Preț și specificații

ASUS a anunțat noul Zenfone 8 Flip de 6,67 inci, un smartphone proiectat pentru a satisface nevoile oricărui tip de utilizator. Noul terminal se bazează pe cea mai nouă platformă mobilă Qualcomm Snapdragon 888 5G, care oferă viteze rapide 5G. În plus, bateria de mare capacitate, de 5000 mAh, oferă o durată de viață bună.

Zenfone 8 Flip este echipat cu un display AMOLED Samsung cu o acuratețe a culorilor Delta-E <1, oferind o experiență bazată pe culori vii. Ecranul include, de asemenea, senzori de amprentă integrați în ecran, pentru un plus de securitate.

Grație camerelor cu senzori de top Sony, telefonul are capabilități foto și video ofertante. Zenfone 8 Flip dispune de sistemul de camere triple Flip Camera, un modul rabatabil motorizat care permite realizarea de fotografii și video de rezoluție înaltă, și pe post de cameră principală și pe post de cameră selfie.

ASUS Zenfone 8 Flip: Performanță

Zenfone 8 Flip utilizează cea mai recentă platformă mobilă flagship Qualcomm Snapdragon 888 5G, construită pe baza unui proces de producție pe 5 nanometri. Acest procesor oferă o performanță cu până la 25% mai rapidă, iar grafica e randată cu până la 35% mai rapid comparativ cu generația anterioară.

Durata de viață bună a bateriei este asigurată de un acumulator de mare capacitate, de 5000 mAh. Sistemele de administrare a bateriei îmbunătățesc durata de viață, iar noul System Mode din sistemul de operare ZenUI 8 are o varietate de moduri automate de administrare a alimentării pe care utilizatorii le pot comuta în funcție de nevoile lor, de la performanță maximă la durată de viață maximă a bateriei.

ASUS Zenfone 8 Flip: Display

Zenfone 8 Flip este echipat cu un display luminos Samsung AMOLED. Tunate în colaborare cu Pixelworks, firmă de top în industria de procesare vizuală, ecranul oferă o experiență vizuală bună, îmbunătățită cu o acuratețe a culorilor Delta-E <1 și tehnologia DC Dimming2. Ecranul este certificat HDR10+, iar senzorul de amprentă integrat în ecran face deblocarea telefoanului mai simplă.

Zenfone 8 Flip are un ecran complet, 100% lipsit de decupaje, Samsung AMOLED de 90 Hz NanoEdge, redând culori vii și având o sensibilitate tactilă deosebită.

ASUS Zenfone 8 Flip: Fotografie

Zenfone 8 Flip este echipat cu Flip Camera, un modul rabatabil motorizat, dotat cu un sistem de camere triple, care oferă aceleași capabilități foto și video de mare rezoluție, fie că modulul este folosit drept cameră principală sau frontală.

Camera principală are lentilă cu unghi larg, rezoluție înaltă cu Sony IMX686 64 MP, autofocalizare cu detecția fazei dual-pixel pentru menținerea unei focalizări ultra-clare asupra subiecților, plus tehnologia Quad Bayer și o sensibilitate la lumină sporită pentru realizarea de fotografii atât ziua, cât și noaptea.

O cameră secundară cu obiectiv ultra-larg este echipată cu un senzor Sony IMX363. Aceasta permite fotografierea macro de până la 4 cm, pentru imagini de aproape cu detalii bune. Cea de-a treia camera are obiectiv telefoto, care permite un zoom optic 3X, un zoom total de până la 12X și tranziții potrivite între camere în timpul înregistrării.

ASUS Zenfone 8 Flip: Design

Noul mod One-handed oferă utilizatorilor un control confortabil folosind doar degetul mare. Zenfone 8 Flip a fost reproiectat pentru a permite o priză mai bună, menținând însă o baterie mare. Spatele curbat 3D a fost reproiectat pentru o priză optimă.

ASUS Zenfone 8 Flip: ZenUI 8

Noua interfață ZenUI 8 aduce operarea cu o singura mână din modul One-handed care facilitează controlul, iar modul Dark ajustează automat aplicațiile la o schemă de culori întunecată, reducând oboseala ochilor și îmbunătățind vizibilitatea.

Modul System oferă mai multe moduri diferite care permit utilizatorilor fie să prioritizeze performanța, fie să extindă durata de viață a bateriei. Smart Key permite accesul la acțiunile favorite. Cu AudioWizard utilizatorii își pot adapta automat experiența audio la conținutul pe care îl ascultă, cu presetările Dynamic, Music, Cinema și Game.

ASUS Zenfone 8 Flip: Preț

Zenfone 8 Flip este disponibil în România, prețurile pornind de la aproximativ 3899 lei (TVA inclus).

Etichete: , ,