ASUS a prezentat noul smartphone Zenfone 8. Specificații și preț

Scris de | 13 mai, 2021
ASUS a prezentat noul smartphone Zenfone 8. Specificații și preț

ASUS anunță noul smartphone Zenfone 8, unul dintre smartphone-urile compacte și rapide, cu design axat pe portabilitate. Bazat pe platforma mobilă Snapdragon 888 5G, are un ecran de 5,9 inchi Samsung AMOLED, baterie de 4.000 mAh și rezistență IP68 la apă și praf.

Zenfone 8 este proiectat să aibă mare grijă de bateria sa pentru a o menține sănătoasă și pentru a-i prelungi durata de viață. Sistemul de întreținere a bateriei are mai multe opțiuni de încărcare, inclusiv încărcare stabilă, încărcare programată și stabilirea unei limite superioare de încărcare. Există, de asemenea, un sistem avansat de administrare a aplicațiilor care limitează app-urile din fundal, pentru a oferi economii de energie de până la 67%.

foto via @asus.com

Zenfone 8 este un telefon inteligent de înaltă performanță, cu ecran de 5,9 inci și design compact, fiind foarte ușor de folosit și de transportat.

Ecranul AMOLED Samsung de 5,9 inci și 120 Hz este rapid și sensibil, oferă o defilare lină, imagini fără efect de încețoșare și este certificat HDR10+. Acesta este acoperit cu cea mai recentă și mai rezistentă sticlă Corning Gorilla Glass Victus.

Sistemul de camere de nivel profesional cu care este echipat Zenfone 8 utilizează exclusiv senzori Sony și include un sistem dual de camere pe spate, cu o cameră principală cu unghi larg de 64 MP IMX686 și o cameră secundară cu unghi ultra-larg de 12 MP IMX363. Camera frontală de 12 MP cu autofocalizare este montată într-un decupaj și utilizează cel mai recent senzor IMX663, permițând utilizatorilor să realizeze selfie-uri clare din orice unghi.

Zenfone 8 redefinește designul portabil pentru a oferi cea mai bună performanță, fără să fie greu sau voluminos. Este proiectat să fie ușor de folosit și ușor de transportat oriunde. Designul a fost proiectat pentru a impresiona cu aspectul său irezistibil și senzația premium pe care o oferă. Spatele curbat 3D se potrivește perfect în palmă, pentru cea mai confortabilă priză și un control total. Pe spate, noul finisaj cu sticlă mată anti-reflexivă îi conferă un aspect curat și elegant în permanență. Certificarea IP68 pentru rezistență la apă și praf înseamnă că Zenfone 8 poate evita orice incident neașteptat, permițând utilizatorilor să-și trăiască viața la maxim.

Zenfone 8 este disponibil în România, prețurile pornind de la aproximativ 3299 lei (TVA inclusiv).

Etichete: ,