Samsung a prezentat o nouă tehnologie pliabilă, un ecran bi-fold

Scris de | 19 mai, 2021
Samsung a prezentat o nouă tehnologie pliabilă, un ecran bi-fold
foto via @gsmarena.com

Anul acesta nu au lipsit demonstrațiile de afișare rulabile de la producători, iar acum Samsung Display este cea mai recentă companie care prezintă noi concepte pentru ecrane pliabile și rulabile. SamMobile a văzut conceptele prezentate ca parte a unei expoziții virtuale Display Week, inclusiv un afișaj mobil „multi-pliabil” și un ecran mare de 17 inci.

Compania numește primul său concept pliabil S, cu un design bi-fold care se deschide la o dimensiune maximă a ecranului de 7,2 inci. Este similar cu Galaxy Z Fold 2. Există, de asemenea, un afișaj mobil rulabil, similar cu nefastul concept rulabil pe care LG l-a prezentat la începutul acestui an înainte de a părăsi spațiul smartphone-ului.

foto via @theverge.com

Samsung Display afișează, de asemenea, două concepte pentru panouri mai mari, inclusiv un OLED pliabil de 17 inci, care are dimensiunea unei tablete atunci când este pliat și poate funcționa ca un monitor atunci când este derulat. În cele din urmă, există un ecran pentru laptop cu aspect mai tradițional; nu se pliază sau nu se flexează, dar include o cameră sub display.

Samsung Display este o divizie a Samsung Electronics și produce panouri OLED pentru utilizare de către Samsung și alți producători de tehnologie pentru consumatori. Așadar, deși aceste concepte ar putea ajunge la viitoarele produse Samsung, cu siguranță nu este garantat. Compania în ansamblu nu s-a sfiit să adopte tehnologia pliabilă, ajungând devreme pe piața dispozitivelor pliabile. Este posibil să aibă mai multă companie în curând.

Etichete: , , , , ,

Sursa: Samsung Display is showing off new foldable tech