Primele randări ale Apple Watch Series 7 ar putea dezvălui design-ul acestuia

Scris de | 20 mai, 2021
Primele randări ale Apple Watch Series 7 ar putea dezvălui design-ul acestuia
foto via @ubergizmo.com

Ieri, a fost raportat că, potrivit lui Jon Prosser, el a sugerat că Apple Watch Series 7 ar putea folosi un design similar cu cel pe care l-am văzut în produsele mai recente ale Apple. Acest lucru ne-a dus cu gândul la margini mai plate.

În ultimul episod din Front Page Tech, Prosser a distribuit versiuni despre ceea ce susține că ar putea fi Apple Watch Series 7. Așa cum era de așteptat din speculațiile anterioare, are într-adevăr margini plate, deși ecranul ceasului este încă ușor curbat, astfel încât nu va fi un ceas complet plat ca iPhone sau iPad Pro, ceea ce ar putea fi de fapt un lucru bun.

Potrivit lui Prosser, aceste randări au fost create pe baza imaginilor reale ale ceasului, dar, din moment ce nimic din acestea nu este oficial, rămân la nivelul de zvonuri. Ceea ce este interesant este că aspectul difuzoarelor de pe partea ceasului s-a mărit mult.

El adaugă că Apple va păstra cel mai probabil dimensiunea ceasului la fel, așa că dacă speri la un afișaj mai mare, ai putea fi dezamăgit. Cu toate acestea, faptul că Apple a experimentat încercând să micșoreze și mai mult cadrele ar putea fi adevărat, astfel încât să realizeze un afișaj mai mare, menținând în același timp dimensiunea generală, dar nu ne rămâne decât să așteptăm până la informații și imagini oficiale.

Etichete: , ,

Sursa: This Is What The Apple Watch Series 7 Could Look Like