Sony lansează precomenzile pentru Xperia 10 III: Preț și speciricații

Xperia 10 III este primul model din seria Xperia 10 care oferă conectivitate 5G, iar acum este disponibil la precomandă. Xperia 10 III dispune de o serie de funcționalități pentru divertisment, de o autonomie extinsă a bateriei și are un design compact și rezistent la apă.

  • Primul model din seria Xperia 10 care oferă conectivitate 5G, datorită Qualcomm Snapdragon 690 5G Mobile Platform
  • O capacitate cu 25% mai mare decât cea a lui Xperia 10 II, datorită bateriei de 4500mAh – care își păstrează funcționalitatea optimă pentru o durată de utilizare de până la trei ani.
  • Design care dispune de certificare IP65/IP68 pentru rezistență la praf și umezeală, împreună cu ecranul Corning Gorilla Glass 6
  • Optimizat pentru captarea scenelor cu luminozitate scăzută și a  obiectelor în mișcare, cu noua cameră triple, la care se adaugă o serie de funcționalități, precum detectarea animalelor în modul Auto.
  • Display Wide OLED FDH+ de 6 inci, cu raport de aspect de 21:9, fără notch, care include suport HDR
  • Tehnologia DSEE Ultimate pentru calitate audio aproape High-Resolution
  • Camera triplă este îmbunătățită pentru captarea scenelor cu luminozitate scăzută și a obiectelor în mișcare
  • Disponibil în două variante de culoare

Sony Xperia 10 III: Autonomie

Xperia 10 III îmbină o autonomie mai mare a bateriei, de 4,500 mAh (cu 25% mai mare decât a predecesorului său Xperia 10 II) cu viteza 5G pentru streaming și descărcări mai rapide, vorbind de conținut audio la o calitate apropiată de cea High-Resolution folosind căști, datorită compatibilității DSSE Ultimate. Platforma mobilă Qualcomm Snapdragon 690 5G poate face față aplicațiilor, filmelor, jocurilor și multor alte tipuri de conținut, datorită performanței mai bune și eficienței energetice, pentru o conectivitate sporită.

Xperia 10 III analizează calitatea rețelelor Wi-Fi disponibile înainte de conectare, astfel încât nu se va asocia rețelelor care nu funcționează. Dacă telefonul detectează o calitate compromisă a conexiunii Wi-Fi, aceasta folosește în schimb date mobile.

Sony Xperia 10 III: Preț

Xperia 10 III este disponibil acum pentru precomandă în variantele de culoare Negru și Alb, la prețul de 1.999 RON. Utilizatorii care precomandă modelul Xperia 10 III vor primi, de asemenea, o pereche de căști Sony WH-CH710N cu funcție de anulare a zgomotului. Campania de precomandă este activă până la data de 14 iunie 2021, oferta este limitată și este supusă unor termeni și condiții.