Realme confirmă că X7 Max 5G este pe drum

Scris de | 21 mai, 2021
Realme confirmă că X7 Max 5G este pe drum
foto via @gsmarena.com

Realme a dezvăluit mici detalii de-a lungul timpului despre un posibil viitor telefon alimentat cu Dimensity 1200 și astăzi primim confirmarea că dispozitivul în cauză este chiar Realme X7 Max 5G. Madhav Sheth, CEO al Realme India și Europa, a distribuit un teaser pentru dispozitiv pe contul său de Twitter, iar pagina oficială de destinație a telefonului de pe site-ul Realme a confirmat că ne așteptăm într-adevăr la X7 Max 5G.

Privind designul din spate al telefonului, există destul de multe asemănări cu Realme GT Neo, care a fost dezvăluit în China în martie. Dacă acesta este într-adevăr doar un rebrand, X7 Max 5G ar trebui să ofere un afișaj AMOLED de 6,43 inci cu o rată de reîmprospătare de 120Hz, cameră primară de 64MP și o baterie de 4.500 mAh cu încărcare prin cablu de 50W.

De asemenea, cutia de retail a lui X7 Max a reușit să apară la începutul acestei luni, dezvăluind un afișaj AMOLED de 120Hz și confirmând din nou chipset-ul Dimensity 1200. Telefonul trebuia să fie lansat pe 4 mai înainte ca al doilea val COVID să atingă India și să-l oblige pe Realme să amâne lansarea.

Etichete: , ,

Sursa: Realme confirms X7 Max 5G is on the way