Samsung Galaxy M52 5G este în lucru. Cu ce smartphone se aseamănă acesta

Scris de | 21 mai, 2021
Samsung Galaxy M52 5G este în lucru. Cu ce smartphone se aseamănă acesta

În ultimul timp, Samsung a schimbat brandul unui număr de smartphone-uri. Aceste telefoane fac parte din gama smartphone-urilor accesibile a companiei – Galaxy A, Galaxy M și Galaxy F. Această strategie pare să dea rezultate și, prin urmare, continuăm să vedem astfel de dispozitive. Potrivit unui nou raport, gigantul tehnologic sud-coreean lucrează la un telefon numit Galaxy M52 5G, care ar putea fi o versiune imbunătățită a Galaxy F52 5G lansat recent.

Samsung a lansat Galaxy F52 5G în China ca primul smartphone din seria Galaxy F al companiei din țară. Acest dispozitiv împărtășește unele dintre specificațiile sale cu Galaxy A52 5G, dar nu este același dispozitiv ca Galaxy A42 5G și Galaxy M42 5G.

foto via @gizmochina.com

Conform unui nou raport al GalaxyClub, clona Galaxy F52 5G ar putea deveni oficială ca Galaxy M52 5G. Această serie Galaxy M viitoare va fi succesorul Galaxy M51 de anul trecut. Publicația speculează că Galaxy M52 5G ar putea fi SM-M425F inedit. Pentru cei care nu știu, acest telefon este o variantă a Galaxy M42 cu un senzor de cameră principal Samsung ISOCELL GW3 de 64MP.

Deoarece Galaxy F52 5G are un nume identic și o cameră de 64MP, există șansa ca acesta să se lanseze ca Galaxy M52 5G pe unele piețe. Dar problema este că senzorul de cameră exact al noului dispozitiv nu este cunoscut, deoarece Samsung nu l-a menționat pe site-ul său web. O altă problemă este că numărul modelului Galaxy F52 5G este SM-E5260, care este complet diferit de SM-M425F. Deci, Galaxy M52 5G ar putea fi un smartphone independent.

Oricare ar fi Samsung Galaxy M52 5G, ne așteptăm să aflăm mai multe despre acesta înainte de lansarea sa oficială în zilele următoare.

Etichete: , ,

Sursa: Samsung Galaxy M52 5G is in the works: Report