Knockout City este cel mai nou joc de la EA și vine la pachet cu cross platform play

Scris de | 24 mai, 2021
Knockout City este cel mai nou joc de la EA și vine la pachet cu cross platform play

Electronic Arts și Velan Studios au lansat Knockout City, un joc multiplayer de echipă plin de acțiune, inspirat din dodgeball. Jocul trece însă de dodgeball și devine, mai degrabă, un dodgebrawl.

Jucătorii vor avea acces gratuit la Knockout City până pe 30 mai și pot participa la evenimentul Block Party timp de 9 zile, un eveniment tip festival la care vor lua parte și vedete și personalități din gaming, precum Brie Larson (actrița câștigătoare a unui premiu Oscar), Brooke AB sau Sykkuno, care se aliază împotriva fanilor pentru glorie în arta dodgebrawl.

Knockout City îi provoacă pe dodgebrawlers să descopere medii interactive în care se pot înfrunta, parcurgând cele cinci hărți multiplayer și folosind șase tipuri diferite de mingi. De asemenea, jucătorii se pot transforma în mingi pentru a deveni propria armă, fiind aruncați de coechipieri în meciurile rapide.

Cum jocul oferă posibilitatea de cross-play și evoluție simultană, până la 32 de prieteni pot să se alieze pe diferite platforme pentru a-și crea echipe (Crews), având inclusiv opțiunea de a schimba platformele fără să piardă progresul.

Personajele și echipele sunt personalizabile, astfel încât jucătorii pot alege propriul stil pentru a-și prezenta aspectul unic, alegând dintr-o gamă largă de elemente cosmetice și niveluri de progres, care includ echipamente, coafuri, efecte KO și multe altele.

Pentru a sărbători lansarea jocului, va fi organizat un eveniment Block Party începând cu 21 mai, ora 15:00, până pe 30 Mai, ora 15:00, și va include o serie de evenimente, precum streamuri ale jocului, meciuri între echipe, detalii oferite de dezvoltatorii jocului și multe altele.

  • 24 mai: Are loc evenimentul Knockout City Discord, în cadrul căruia jucătorii pot juca Knockout City alături de echipa de dezvoltatori și pot discuta cu aceștia diferite aspecte legate de joc.
  • 25 mai: Season 1 Kickoff – o nouă hartă, Jukebox Junction, va fi dezvăluită alături de opt noi liste de redare/playlist-uri, campionate, contracte de sezon sau săptămânale.
  • 26 mai: Prima rundă de Dodge the Devs, în care jucătorii își încearcă norocul împotriva dezvoltatorilor pentru a câștiga premii speciale.
  • 27 mai: A doua rundă de Dodge the Devs!
  • 28 mai: Prima zi a Turneului Comunității, în cadrul căruia 64 de echipe din America de Nord și 64 de echipe din Europa vor concura pentru a fi încoronați ca învingători.
  • 29 mai: A doua zi a Turneului Comunității, în cadrul căreia primele 8 echipe din cele două regiuni vor continua competiția pentru un premiu de 10.000 de dolari, respectiv 5.000 de euro.
  • 30 mai: Finalul Block Party, la ora 15:00.

Gamerii care aleg să achiziționeze jocul Knockout City la prețul recomandat de 19.99 de dolari în timpul Block Party vor avea acces la premii pe care le pot folosi imediat, incluzând accesorii, coafuri, ochelari, postură de intro, efecte KO, siglă și 500 Holobux.

Membrii EA Play vor avea acces nelimitat la jocul integral începând cu 21 mai, iar pe lângă premiile menționate vor primi și un premiu exclusiv, echipamentul Epic Ready Up. Membrii care dețin Xbox Game Pass Ultimate și Xbox Game Pass pentru PC vor avea de asemenea acces la jocul complet și la conținut dedicat membrilor, prin intermediul EA Play.

Dacă își doresc un pachet mai complex, fanii pot achiziționa Ediția Deluxe în timpul evenimentului, având astfel acces la jocul de bază, toate premiile menționate, toate elementele cosmetice Deluxe și 1000 de Holobux, la prețul recomandat de 29.99 de dolari.

Beneficiind de cross play și transfer al progresului realizat, Knockout City este cel mai nou joc lansat sub egida EA Originals, fiind disponibil, la prețul recomandat de 19.99 de dolari, pe PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch și PC prin aplicația beta EA, respectiv pe Origin, Steam, Epic Games Store, și PlayStation 5 sau Xbox Series X|S, precum și pentru membrii EA Play și Xbox Game Pass Ultimate.

Ediția Deluxe a Knockout City este disponibilă la prețul recomandat de 29.99 de dolari sau ca upgrade la prețul de 9.99 de dolari pentru membrii EA Play și Xbox Game Pass Ultimate. Această ediție specială le permite jucătorilor să beneficieze de premii exclusive ale Ediției Deluxe, precum și de un echipament, un vehicul, trei logo-uri și bannere de Crew. Mai mult, jucătorii vor avea acces la 1000 de Holobux pentru achiziții în Brawl Shop.

Etichete: , , , ,