După Horizon Zero Dawn și Days Gone, încă un joc exclusiv de PlayStation se va lansa pe PC

Scris de | 27 mai, 2021
După Horizon Zero Dawn și Days Gone, încă un joc exclusiv de PlayStation se va lansa pe PC

Într-o prezentare realizată pentru investitori, Sony a „ascuns” faptul că va aduce încă un titlu exclusiv al consolei sale de jocuri pe PC. Este vorba de un titlu din seria Uncharted, mai exact Uncharted 4: A Thief’s End, jocul de acțiune care a fost lansat exclusiv pentru PS4 și este disponibil și pe PS5.

Compania japoneză a promis anterior că mai multe exclusive de pe PS vor ajunge pe PC, iar prezentarea făcută investitorilor arată că există un interes major al companiei în această direcție. O mențiune din prezentare indică faptul că portul de PC al lui Horizon Zero Dawn a reușit să obțină un ROI (Return on Investment) de mai mult de 250% – practic, compania a obținut venituri mai mult decât duble față de cât a investit în portarea jocului pe PC.

Pe lângă anunțul venirii lui Uncharted 4 pe PC, Sony a mai confirmat în prezentare și titlul noului lor joc din seria God of War. Astfel, se pare că acesta se va numi, așa cum majoritatea zvonurilor indicau, God of War: Ragnarok.

În plus, sunt vești bune și cu privire la vânzările de PS5: dacă, inițial, noua consolă Sony se vindea „în pierdere”, se pare că lucrurile se vor schimba în curând, iar încasările vor ajunge egale cu cheltuielile în luna iunie, făcând apoi ca PlayStation 5 să obțină în sfârșit profit la scurt timp după aceea.

Etichete: , , , , ,

Sursa: The PS5 will be profitable next month — and Uncharted 4 is coming to PC