Samsung Galaxy Tab S7 FE și Galaxy Tab A7 Lite, lansate oficial. Când vor fi disponibile

Samsung a anunțat Galaxy Tab S7 FE și Galaxy Tab A7 Lite, cele mai recente adăugiri în portofoliul său de tablete. Galaxy Tab S7 FE aduce caracteristicile de pe Galaxy Tab S7, precum display-ul ofertant pentru divertisment, muncă creativă și multi-tasking. Iar pentru cei care caută o tabletă compactă, pentru deplasări, Galaxy Tab A7 Lite este o opțiune potrivită.

Samsung Galaxy Tab S7 FE

Galaxy Tab S7 FE a fost gândită pentru a le oferi utilizatorilor caracteristicile potrivite la un preț accesibil. Reflectând asupra celei mai dorite caracteristici în baza tuturor clienților, Galaxy Tab S7 FE vine echipat cu un display de 12,4 inci, pentru divertisment, productivitate și creativitate.

Cutia tabletei conține și un S Pen, astfel încât utilizatorii să poată profita de display-ul mare și de puterea bateriei. Cu Samsung Notes, aceștia pot converti însemnările scrise de mână pe ecran direct în text digital. Aceștia își pot organiza notițele cu ajutorul etichetelor automate, utilizând Căutarea Inteligentă pentru a găsi mențiunea necesară, indiferent dacă este tastată sau scrisă de mână.

Cu ajutorul Samsung DeX și a tastaturii Book Cover, aceștia pot utiliza tableta pe post de laptop, transformând interfața de utilizare într-o experiență asemănătoare cu cea a unui PC. Și datorită celui de-al doilea ecran, aceștia pot transforma Galaxy Tab S7 FE într-un display suplimentar, alături de computer, pentru a extinde câmpul de vizualizare.

Galaxy Tab S7 FE vine în patru culori diferite: Mystic Black, Mystic Silver, Mystic Green și Mystic Pink.

Samsung Galaxy Tab A7 Lite

Galaxy Tab A7 Lite este bună pentru jocuri video în deplasare, la un preț accesibil. Cu un ecran de 8,7 inci protejat de o carcasă metalică, tableta compactă, Galaxy Tab A7 Lite, este un device portabil. Ramele subțiri din jurul display-ului și difuzoarele duble cu Dolby Atmos de pe Galaxy Tab A7 Lite contribuie la crearea unei experiențe mai captivante în momentul vizionării filmelor, emisiunilor de divertisment și rulării jocurilor preferate.

Spațiul de stocare este de 64GB spațiu de stocare intern, extensibil până la 1TB cu ajutorul unui card MicroSD, în timp ce procesorul octa-core eficientizează momentele destinate jocurilor video. Cu o baterie de lungă durată, o încărcare rapidă adaptivă de 15W și o capacitate opțională LTE, Galaxy Tab A7 Lite este potrivit pentru a urmări conținut multimedia. Galaxy Tab A7 Lite vine în nuanțe de gri și argintiu.

Samsung Galaxy Tab A7 FE și A7 Lite: Disponibilitate

Galaxy Tab S7 FE și Galaxy A7 Lite vor fi disponibile în anumite regiuni începând cu luna iunie.