Kingston Technology dezvăluie Kingston FURY, un nou brand cu componente de gaming

Scris de | 2 iunie, 2021
Kingston Technology dezvăluie Kingston FURY, un nou brand cu componente de gaming

Kingston Technology anunță noul brand Kingston FURY, destinat pasionaţilor de gaming şi PC. Bazându-se pe succesul obţinut cu memoriile HyperX, Kingston a migrat sub brand-ul nou linia sa de produse pentru gaming, precum memoriile RAM, memoriile flash şi SSD-urile.

“Suntem extremi de mândri să lansăm noul brand, oferind cele mai performante module de memorie pentru pasionaţii de gaming şi PC” a declarat Bernd Dombrowsky, VP Sales & Marketing, Kingston EMEA. „Performanţele Kingston şi leadership-ul global ca producător de soluții DRAM și flash, oferă resurse şi entuziasm noului brand, demonstrând cu fermitate dedicarea noastră atât pentru performanță, cât și pentru fiabilitate.”

Kingston va dezvălui în curând linia sa completă de produse Kingston FURY DDR4 și DDR3, iar în Q4 va lansa module de memorie DDR5, aflate în momentul de faţă în faza de testare şi determinare a compatibilităţii cu producătorii de plăci de bază.

Kingston FURY va deţine următoarele categorii de produse:

  • Renegade – memorii ultra rapide cu latență scăzută pentru performanță maximă. Modelul de top va avea o frecvență DDR4 de până la 5333MHz
  • Beast – memorii pentru entuziaști, atât DDR3 cât și DDR4, RGB și non RGB, cu viteze de până la 3733MHz
  • Impact – memorii SO-DIMM pentru un boost de performanţe în laptop-uri, NUC-uri și PC-uri foarte mici. Vor fi disponibile atât DDR3 cât și DDR4, cu viteze de până la 3200MHz

Odată cu angajamentul de a activa în segmentul de gaming, compania va anunţa în scurt timp şi faptul că numeroase echipe de e-sport se vor alătura echipei Kingston FURY.

Etichete: , , , , , , ,