TP-Link Deco X90 Mesh Wi-Fi 6, lansat în România. Preț și disponibilitate

Scris de | 2 iunie, 2021
TP-Link Deco X90 Mesh Wi-Fi 6, lansat în România. Preț și disponibilitate

TP-Link a lansat pe piața din România cel mai rapid sistem mesh Wi-Fi 6 prezentat de companie până în acest moment. Deco X90 este echipat cu tehnologie mesh bazată pe inteligență artificială și Wi-Fi personalizat.

TP-Link Deco X90 Mesh Wi-Fi 6: Viteze prin cablu și wireless

Sistemul mesh are suport tri-band, oferind viteze wireless de până 6.600 Mbps. De asemenea, echipat atât cu un port de 2.5 Gbps, cât și cu un port gigabit, Deco X90 le permite utilizatorilor să se bucure de Internet rapid și pentru dispozitivele conectate la rețea prin cablu.

TP-Link Deco X90 Mesh Wi-Fi 6: Eficiența rețelei

Datorită combinației standardului Wi-Fi 6 cu tehnologiile OFDMA și MU-MIMO, Deco X90 construiește o rețea mai eficientă, capabilă să livreze, în medie, throughput de patru ori mai mare atunci când vine vorba despre dispozitivele conectate în medii dense. Acest aspect îmbunătățește capacitatea rețelei, reduce latența și asigură o conexiune fluidă.

Deco X90 a fost testat într-o rețea cu până la 200 de dispozitive conectate, un scenariu în care performanța a rămas la un nivel bun. Sistemele mesh Deco Wi-Fi 6 aduc conexiunile Wi-Fi stabile în casele utilizatorilor, pentru streaming live, gaming la viteze mai bune și încărcări rapide ale clipurilor pe diferite dispozitive.

Tehnologiile BSS Coloring și Beamforming transformă semnalul în unul puternic și elimină interferențele, astfel că unitățile Deco X90 funcționează împreună pentru a se asigura că întreaga locuință beneficiază de o acoperire completă.

TP-Link Deco X90 Mesh Wi-Fi 6: Tehnologie mesh bazată pe inteligență artificială și Wi-Fi personalizat 

Tehnologia mesh bazată pe inteligența artificială îi oferă lui Deco X90 capacitatea de a se adapta la mediul în care se află rețeaua, la calitatea necesară pentru o experiență bună, dar și la comportamentul utilizatorului, îmbunătățindu-și performanța constant, odată cu trecerea timpului și deprinderea unor „tipare” ale conexiunii. Sistemul mesh Deco X90 utilizează algoritmi pentru a elimina factorii diverși ce ar putea afecta calitatea conexiunilor Wi-Fi.

De exemplu, Deco X90 ajustează setările canalului și puterea de transmitere a Access Point-urilor învecinate ale aceleiași rețele, pentru a oferi acoperire wireless robustă, reducând la minimum interferențele semnalului. Acest lucru înseamnă  că locuința utilizatorilor și mediul în care este construită rețeaua vor beneficia de acoperire Wi-Fi ideală.

TP-Link Deco X90 Mesh Wi-Fi 6: Acoperire High-Gain Coverage și antene inteligente

Deco X90 este echipat cu șase antene interne high-gain, care asigură o conexiune Wi-Fi fără întreruperi în toată locuința. De asemenea, acesta are două antene smart array care utilizează algoritmi inteligenți pentru detectarea automată a localizării unităților Deco și pentru stabilirea unei legături între acestea, fapt care sporește acoperirea și îmbunătățește conexiunea wireless.

TP-Link Deco X90 Mesh Wi-Fi 6: Securitate

Deco X90 este compatibil cu standardul de criptare WPA3 și oferă soluția de Securitate TP-Link HomeShield, realizată în colaborare cu Avira.

În ceea ce privește configurarea, aplicația Deco se ocupă de acest proces, în așa fel încât Deco X90 este gata de instalare în doar câteva minute. Sistemul mesh este compatibil cu asistentul virtual Alexa.

TP-Link Deco X90 Mesh Wi-Fi 6: Principalele funcții:

  • Wi-Fi AX6600 Tri-Band: Atinge viteze de până la 6.600 Mbps
  • Tehnologie mesh bazată pe inteligența artificială: Se adaptează inteligent mediului în care se află rețeaua, pentru a oferi o experiență wireless bună
  • Antene smart: Stabilesc o conexiune puternică între unitățile sistemului, pentru a crește acoperirea și a îmbunătăți calitatea conexiunii wireless
  • Posibilitatea de a conecta mai multe dispozitive: Conectați până la 200 de dispozitive
  • Acoperire sporită: Acoperire whole home
  • Soluția TP-Link HomeShield Pro: Oferă o personalizare a rețelei și asigură protecție sporită în fața amenințărilor cibernetice
  • Instalare mai ușoară ca niciodată Aplicația Deco îi ghidează pe utilizatori pas cu pas

Modelul Deco X90 (2 pack) cu inteligență artificială și standard Wi-Fi 6 poate fi achiziționat online și din magazinele marilor retaileri la un preț recomandat de 3299 lei.

Etichete: , , ,