Cum și unde poți vedea evenimentul de lansare al lui OnePlus Nord CE 5G

Scris de | 9 iunie, 2021
Cum și unde poți vedea evenimentul de lansare al lui OnePlus Nord CE 5G

Pe 10 iunie 2021, OnePlus va dezvălui OnePlus Nord CE 5G – cel mai nou membru al liniei de produse OnePlus Nord. Compania spune că a regândit conceptul de lansare convențională și pregătește ceva special pentru lansare noului Nord. Pentru a urmări lansarea de pe 10 iunie, utilizatorii pot intra aici, mâine, la ora 17:00 (ora României).

Imediat după evenimentul de lansare, noul OnePlus va fi disponibil mai întâi prin programul de vânzări anticipate (Core Sales) pe oneplus.com, înainte de debutul vânzărilor clasice. Vânzările anticipate vor începe pe 10 iunie, la 17:25 ora României și se vor încheia la miezul nopții, pe 12 iunie 2021.

Membrii comunității OnePlus trebuie să viziteze link-ul paginii produsului pentru a plasa comenzile. Toți cei care achiziționează OnePlus Nord CE 5G în perioada vânzărilor anticipate se vor număra printre primii care vor primi noul dispozitiv, începând cu 14 iunie.

OnePlus a preluat elementele de bază de la versiunea originală a Nord și a adăugat o serie de funcții suplimentare la OnePlus Nord CE 5G; acesta devine un telefon care oferă un pic mai mult, la un preț și mai accesibil.

Astfel, telefonul este dotat cu funcții precum camera triplă de 64 MP, un ecran AMOLED de 90Hz, 5G, precum și tehnologia de încărcare rapidă Warp Charge 30T Plus de la OnePlus. Noul smartphone va fi una dintre cele mai accesibile opțiuni 5G disponibile din portofoliul OnePlus. De asemenea, acesta este cel mai subțire dispozitiv al companiei de la OnePlus 6T până în prezent și vine dotat cu un jack pentru căști de 3,5 mm.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , ,