Curând am putea vedea încărcare rapidă la 160W. O companie din Hong Kong dezvoltă un adaptor cu încărcare aproape instantanee

Scris de | 11 iunie, 2021
Curând am putea vedea încărcare rapidă la 160W. O companie din Hong Kong dezvoltă un adaptor cu încărcare aproape instantanee
foto via @ gsmarena.com

Infinix este o companie de smartphone-uri cu sediul în Hong Kong, care se concentrează pe piețe în curs de dezvoltare precum Nigeria, Egipt și Indonezia. Producătorul este cunoscut pentru furnizarea de specificații foarte solide pentru preț, mai degrabă decât pentru inovații din industrie, dar acest lucru s-ar putea schimba. XDA-Developers a împărtășit o fotografie a unui viitor încărcător rapid de 160 W, marca Infinix, destinat utilizării pe viitorul telefon mobil.

Adaptorul din fotografie pare uriaș, așa cum este de așteptat pentru  a încărca o baterie puternică. Nu este clar când vom vedea un telefon gata să profite de el, dar nu poate dura mult in zilele noastre.

O explicație alternativă ar putea fi că nu este deloc destinată telefoanelor. Infinix a început deja să vândă laptopuri cu Windows și, deși acestea nu acceptă aceste tarife, oricare dintre ele cu o placă grafică mare ar putea fi pe drum.

Totuși, dacă este pentru un telefon, sursa susține că încărcarea rapidă de 160 W va depăși chiar și soluțiile de 120 W și 125 W pe care le-au introdus vivo și Oppo. Ca să nu mai vorbim că va fi cu câțiva kilometri înainte de telefoanele Infinix cu cea mai rapidă încărcare actuală – seria Note 10 Pro și seria Zero 8 urcă până la 33W.

Etichete: ,

Sursa: Infinix is working on a 160W fast-charging adapter