Razer lansează Opus X, căști overear ieftine cu ANC

Scris de | 14 iunie, 2021
Razer lansează Opus X, căști overear ieftine cu ANC
Foto: Razer

După ce săptămâna trecută a prezentat Hammerhead True Wireless X, Razer a anunțat acum și cea mai nouă versiune a căștilor sale de „lifestyle”, Opus X, ce reunesc tehnologia Active Noise Cancellation (ANC), cu Bluetooth 5.0. Căștile vin și cu un Gaming Mode, care oferă o latență ultra-scăzută de doar 60 ms, cu difuzoare de 40mm special calibrate și cu două microfoane încorporate. De asemenea, ele sunt disponibile în versiuni de culori care atrag atenția, precum verde sau roz.

Difuzoarele de 40mm produc un sunet bogat, cu frecvențe joase pronunțate și frecvențe medii și înalte special calibrate pentru jocuri. Razer le numește „perfecte pentru redarea de muzică și filme”, și spune că utilizatorii se pot bucura de o experiență acustică neperturbată, deoarece căștile Opus X folosesc tehnologia ANC pentru a neutraliza zgomotele ambientale. În mod alternativ, funcția Quick Attention Mode le permite utilizatorilor să fie atenți la sunetele din jur.

Cu două microfoane încorporate, Opus X asigură o comunicare clară în apeluri telefonice, videoconferințe sau conversații cu coechipierii din jocurile video. Noile căști au fost concepute să fie versatile indiferent dacă e vorba de muncă, divertisment digital sau jocuri video. Datorită utilizării standardului Bluetooth 5.0, Opus X pot fi folosite pe o rază mai extinsă și cu o stabilitate îmbunătățită a conexiunii, consumul redus de energie oferind o durată de funcționare de până la 30 de ore cu tehnologia ANC activată (de până la 40 de ore cu ANC dezactivat).

Noile căști sunt disponibile în culorile verde (Razer Green), alb (Mercury White) și roz (Quartz Pink). Razer Opus X sunt perfecte pentru utilizatorii care vor să se bucure de cea mai captivantă experiență audio, indiferent de activitatea desfășurată sau de locul în care se află.

Culori Razer Opus X

Razer Opus X pot fi achiziționate chiar acum, de pe site-ul oficial Razer, din magazinele RazerStore sau din oferta partenerilor de retail ai companiei, la prețul de 109,99 euro.

Etichete: , , ,