OnePlus Nord CE 5G, disponibil oficial în România. Preț și specificații

Scris de | 22 iunie, 2021
OnePlus Nord CE 5G, disponibil oficial în România. Preț și specificații

OnePlus anunță debutul perioadei de vânzări pentru cel mai nou smartphone din linia de produse Nord – OnePlus Nord CE 5G, în toată Europa. Disponibil în trei culori – Blue Void, Charcoal Ink și Silver Ray, utilizatorii pot acum să comande dispozitivul de pe site-ul oficial al companiei.

“CE” din denumirea OnePlus Nord CE 5G provine de la “Core Edition”. Dispozitivul oferă o experiență bună și caracteristici de bază puternice, alături de calitatea OnePlus. Nord CE combină caracteristici hardware bune din segmentul lui, inclusiv un sistem foto triplu de 64 MP, un ecran AMOLED de 90 Hz, un procesor Snapdragon 750G 5G, tehnologia WarpCharge 30T Plus, precum și OxygenOS11.

OxygenOS 11 oferă îmbunătățiri pentru funcții precum Dark Mode, Zen Mode și un nou Always On Display (AOD). În plus, OOS 11 a fost optimizat pentru utilizarea cu o singură mână, prin repoziționarea comenzilor și un design simplu.

Nord CE 5G are o grosime de 7,9 mm și o greutate de 170 g, acesta fiind cel mai subțire dispozitiv OnePlus de la OnePlus 6T încoace. Cu toate acestea, mufa pentru căști de 3,5 mm a fost adăugată la acest dispozitiv. Varianta OnePlus Nord CE Blue Void vine cu un finisaj mat AG rezistent la amprente. La fel ca toate dispozitivele flagship ale OnePlus, Nord CE va primi doi ani de actualizări de software și trei ani de actualizări de securitate.   

OnePlus Nord CE 5G: Preț și disponibilitate

RAM  ROM  Culori  Preț  Disponibilitate  Data de start a vânzărilor  
6GB  128GB  Charcoal Ink  299 Euro  Europa – Exclusiv pe OnePlus.com21  iunie
8GB  128GB  Blue Void, Charcoal Ink  329 Euro  
 
Europa

21  iunie
12GB  256GB  Blue Void, Charcoal Ink, Silver Ray  399 Euro  
  
Europa

21  iunie

Etichete: ,