Huawei a lansat gama Watch 3 în România. Ce oferte de precomandă sunt disponibile

Scris de | 23 iunie, 2021
Huawei a lansat gama Watch 3 în România. Ce oferte de precomandă sunt disponibile

Huawei a lansat cel mai nou smartwatch din portofoliul său și în România, iar noua serie Huawei Watch 3 este prima care oferă apeluri e-sim, măsoară temperatura pielii și, în plus, dispune și de o autonomie a baterie de până la 21 de zile în Modul Ultra. Totodată, compania a dezvăluit, în cadrul aceluiași eveniment local, noile căști Freebuds 4, disponibile din 7 iulie, precum și monitoarele MateView și MateView GT, și tabletele MatePad 11, MatePad Pro.

Noua serie Huawei Watch 3 include două modele de Huawei Watch 3 (versiunea standard) și două modele de Huawei Watch 3 Pro, ambele dotate cu HarmonyOS 2.

Pe lângă funcțiile profesionale de monitorizare a sănătății și fitness-ului și autonomia ridicată a bateriei, seria Watch 3 include pentru prima dată apelurile e-sim și un senzor de înaltă precizie pentru detectarea temperaturii pielii.

Pentru un design elegant, corpul din oțel inoxidabil sau titan șlefuit al ceasului este decorat cu sticlă 3D ultra-curbată sau de safir și un ecran mare. Pe lângă designul premium, ceasul dispune și de verificare SpO2 continuă și îi ajută pe utilizatori să își monitorizeze permanent starea de sănătate.

Seria Huawei Watch 3 suportă conectivitate autonomă. Prin activarea serviciului eSIM pe smartphone-uri și la operatorii de telefonie, utilizatorii pot partaja între smartphone și smartwatch atât numărul de telefon, cât și planurile de voce și date. Huawei Watch 3 Pro dispune de o autonomie a bateriei de 5 zile în modul smart și de 21 de zile în modul ultra-long battery life.  Varianta standard poate rămâne pornită timp de 3 zile în modul smart și 14 zile în modul ultra-long battery life.

Huawei Watch 3 Pro este disponibil pe piață în versiunile Elite și Classic, în timp ce Huawei Watch 3 este disponibil în versiunile Active și Classic.

Campania de precomandă pentru smartwatch-uri începe astăzi, pe data de 23 iunie și este valabilă până pe 6 iulie, pe Huawei Online Store și în rețelele de retail ale partenerilor. Persoanele care vor comanda în perioada aceasta vor primi cadou o pereche de căști Huawei FreeBuds 4i la achiziționarea ceasului Huawei Watch 3, la prețul de 1.699 lei și o pereche de căști FreeBuds Pro împreună cu ceasul Huawei Watch 3 Pro la prețul de 1.999 lei sau 2.499 lei, în funcție de ediția de piele sau titan.

Cu Huawei Watch 3 ne-am jucat și noi, în redacția connect, și poți citi mai multe despre experiența noastră în acest review.

Huawei FreeBuds 4

Comparativ cu modelul anterior, căștile Huawei FreeBuds 4 oferă un upgrade în ceea ce privește confortul și performanța de anulare activă a zgomotului (ANC). În plus, căștile oferă un sunet de înaltă rezoluție și o experiență inteligentă de conectivitate audio, lansând tehnologia ANC 2.0 open-fit.

Căștile suportă conectarea cu dispozitivele din apropiere, conexiune duală a dispozitivului și control Audio Center cu smartphone-uri, tablete și alte dispozitive Huawei. Ele sunt și primele căști care se pot conecta rapid cu un Huawei MateBook aflat în apropiere.

FreeBuds 4 suportă o gamă de frecvență de până la 40kHz, reproducând voci mai clare și sunete de înaltă frecvență cu detalii clare. Căștile oferă și înregistrare HD și mod de latență redusă, pentru ca utilizatorii să se bucure mai mult de gaming și divertisment.

Seria Huawei MateView

Introdus ca parte dintr-o nouă categorie de produse, Huawei MateView GT vine cu un ecran curbat ultrawide care suportă o rată de refresh de 165Hz și SoundBar integrat, ținta sa principală fiind publicul format din gameri. Alături de acesta, Huawei aduce pe piața din România și MateView, un monitor cu ecran 3:2, de 28,2 inci, care suportă o rezoluție nativă 4K. Fiecare monitor este calibrat profesional din fabrică pentru a oferi culori cu un grad de precizie de ΔE <1 în modul sRGB și ΔE <2  în modul DCI-P3. Huawei MateView este certificat VESA Display HDR 400, ceea ce înseamnă că utilizatorii vor distinge cu ușurință detaliile ascunse în zonele mai întunecate ale imaginii. De asemenea, monitorul acoperă 98% din gama de culori DCI-P3 și 100% din gama de culori sRGB.

Gama de tablete MatePad

Noile tablete, MatePad 11 și MatePad Pro, vor fi disponibile pe piața locală în a doua parte a lunii iulie și sunt primele dispozitive Huawei care rulează HarmonyOS 2, alături de seria Watch 3. Folosind Huawei Share, tabletele pot utiliza capabilitățile altor dispozitive – smartphone-uri, PC-uri sau televizoare inteligente – pentru a forma un Super Device ce poate suporta o mare varietate de moduri de utilizare creativă și productivitate sporită. Ambele tablete oferă posibilitatea de conectare la o tastatură magnetică și un creion care le pot transforma în notebookuri.

Etichete: , , , ,