Instagram testează funcția de postări sugerate în feed

Scris de | 25 iunie, 2021
Instagram testează funcția de postări sugerate în feed
foto via @verve.ie

Feed-ul tău de pe Instagram este practic o colecție de postări realizate de oameni pe care îi urmărești. De asemenea, este sortat algoritmic în funcție de postările pe care Instagram crede vrei sa le vezi mai mult. Cu toate acestea, Instagram ar putea adăuga în curând „Postări sugerate” în mix, potrivit unui mic experiment pe care îl desfășoară compania.

În acest moment, Instagram are o filă Explorare, care este un fel de sugestii în care listează fotografii și videoclipuri de la oameni pe care crede că ai putea fi interesați în funcție de cine urmărești, postări care au fost apreciate de persoanele ale căror postări ți-au plăcut , și așa mai departe. Deci, într-un fel, Instagram ar fi un mod de a lua postări de acolo și de a le introduce în feedul principal.

Ceea ce înseamnă acest lucru este că, pe lângă persoanele pe care le urmărești, s-ar putea să începi să vezi în curând postări de la persoane pe care nu le urmărești. Acest lucru este bun pentru descoperire atât pentru consumatori, cât și pentru creatori, dar, în același timp, nu suntem siguri dacă acest lucru s-ar putea simți cam prea spam. Cu toate acestea, Instagram oferă utilizatorilor opțiunea de a organiza acest conținut, indicând dacă ești interesat sau nu, de la care probabil vei învăța și, în cele din urmă, va fi adaptat gusturilor tale.

De asemenea, se pare că utilizatorii pot amâna „Postări sugerate” timp de 30 de zile, dar nu pare să existe o opțiune pentru a o dezactiva permanent, ceea ce înseamnă că, indiferent dacă îți place sau nu, va fi acolo.

Etichete: ,

Sursa: Instagram Testing Putting ‘Suggested Posts’ In Your Main Feed