iPhone SE 2022 va fi cel mai ieftin smartphone de la Apple cu 5G

Scris de | 25 iunie, 2021
iPhone SE 2022 va fi cel mai ieftin smartphone de la Apple cu 5G

În 2020, Apple a lansat iPhone SE, care este în esență încercarea companiei de a crea un iPhone mediu ca buget. Era un iPhone destul de simplu, cu un design care imita iPhone 8, așa că pentru cei care nu aveau nevoie să aibă toate cele mai recente sau cele mai bune hardware-uri, au făcut treaba bine.

Cu toate acestea, dacă intenționați să obțineți iPhone SE, vă recomandăm să vă decideți până în 2022. Acest lucru se datorează faptului că, potrivit analistului Ming-Chi Kuo, în 2022 se va lansa un alt iPhone SE, dar acest telefon va veni cu 5G. IPhone SE lansat anul trecut a fost lansat înainte de seria iPhone 12, care a fost primul iPhone care a acceptat 5G.

Dacă raportul lui Kuo este corect, aceasta înseamnă că iPhone SE 2022 ar putea fi cel mai ieftin iPhone 5G vreodată, așa că pentru cei care apreciază viteza de conectivitate, atunci ar merita să fie analizat. În ceea ce privește specificațiile telefonului, nu suntem siguri la ce ne putem aștepta.

Au existat zvonuri care susțin că Apple ar putea lansa un iPhone SE Plus mai mare, dar până în prezent nu am mai auzit nimic.

Etichete: , , , ,

Sursa: 2022 iPhone SE Will Come With Support For 5G