Noile camere web Lenovo sunt făcute pentru a fi folosite cu monitoarele companiei

Scris de | 25 iunie, 2021
Noile camere web Lenovo sunt făcute pentru a fi folosite cu monitoarele companiei
foto via @ubergizmo.com

O problemă potențială pe care unii dintre voi ar putea să o aibă atunci când vine vorba de camere web de la terți este cât de bine se potrivește și se așează pe monitorul computerului. În cea mai mare parte, nu există multe probleme și nu am văzut prea multe reclamații, dar dacă ai observat monitoarele recent anunțate ale Lenovo, îți recomandăm să iei în considerare și camerele web ale companiei.

În plus față de monitoare, Lenovo a anunțat și câteva camere web noi sub forma Lenovo LC50 și MC50, ambele părând că au fost concepute pentru a se potrivi perfect monitoarelor Lenovo ThinkVision.

Cu LC50, acesta se va conecta la monitor printr-un cablu USB și va sta deasupra monitorului magnetic, ceea ce ne amintește de camera web magnetică Logitech proiectată pentru Apple Display Pro XDR. În ceea ce privește caracteristicile, LC50 va avea o rezoluție de 1080p, microfoane duble cu anulare a zgomotului de fundal și va veni, de asemenea, cu un obturator fizic al obiectivului pentru un plus de intimitate și o lumină indicatoare care te anunță când este pornit microfonul.

În ceea ce privește MC50, acesta se va potrivi pe oricare dintre seria ThinkVision P sau T a Lenovo. La fel ca LC50, are o rezoluție FHD și două microfoane cu anulare a zgomotului. LC50 va avea un preț de 80 de dolari și va fi disponibil în luna septembrie, în timp ce MC50 va fi comercializat cu 99 de dolari și va fi disponibil în T3 2021.

Etichete: , , , ,

Sursa: Lenovo’s New Webcams Will Fit Perfectly On Their New Monitors