Următoarele smartwatch-uri Samsung vor rula One UI Watch, sistemul de operare realizat în parteneriat cu Google

Scris de | 29 iunie, 2021
Următoarele smartwatch-uri Samsung vor rula One UI Watch, sistemul de operare realizat în parteneriat cu Google

Următorul sistem de operare smartwatch Samsung se numește One UI Watch și se va baza pe sistemul de operare Wear Google. Samsung nu a prezentat Galaxy Watch4, dar a confirmat că va premia experiența utilizatorului One UI Watch atunci când va deveni oficial la un eveniment Unpacked mai târziu în această vară.

Deoarece se bazează pe Wear OS, One UI Watch se va integra mai profund cu Android decât Tizen OS. Dacă instalați o aplicație din Magazinul Play care are o aplicație pentru ceas, aceasta va fi instalată automat și pe ceas. Și există o sincronizare perfectă între ceas și smartphone, așa că dacă aveți mai multe orașe în aplicația ceas sau ați blocat un număr de pe telefon, aceste setări vor fi transmise ceasului.

Un UI Watch deschide, de asemenea, o listă mai mare de aplicații pe încheietura mâinii decât Tizen – titluri populare precum Strava, Adidas Running, Calm, Spotify, YouTube Music și Google Maps vor fi disponibile pentru Galaxy Watch.

Samsung spune că următorul Galaxy Watch se va bucura de o durată mai mare de viață a bateriei, de performanțe mai rapide și de o gamă largă de aplicații menționate anterior, datorită sistemului de operare portabil Google.

Pentru a distinge ceasurile sale de celelalte Wear OS, Samsung va aduce un design îmbunătățit pentru designul cadrelor ceasurilor.

Samsung va dezvălui oficial primul Galaxy Watch cu One UI Watch mai târziu în această vară, dar am văzut deja mai multe redări pentru ceea ce s-ar putea numi Galaxy Watch4. Se așteaptă la începutul lunii august cu un monitor de compoziție corporală care poate măsura grăsimea corporală și masa musculară.

Etichete: , , , ,

Sursa: Samsung's take on Wear OS is called One UI Watch