Jocuri gratuite excelente la PS Plus în luna iulie. Despre ce titluri este vorba

Scris de | 1 iulie, 2021
Jocuri gratuite excelente la PS Plus în luna iulie. Despre ce titluri este vorba
A Plague Tale: Innocence. Foto: PlayStation

Sony a dezvăluit care vor fi jocurile pe care abonații PS Plus le vor putea descărca gratuit în luna iulie și, ca de obicei, pare să existe ceva pentru fiecare. De această dată, jocurile vor putea fi descărcate începând cu data de 6 iulie, iar principala atracție pentru mulți va fi Call of Duty: Black Ops 4, jocul lansat în 2018 care face parte din celebra serie a celor de la Activision și Treyarch.

Black Ops 4 vine cu trei moduri multiplayer: cel simplu, pe care îl regăsești în orice joc din serie, Zombies și battle royale-ul Blackout. Call of Duty: Black Ops 4 va fi disponibil doar în versiunea de PlayStation 4.

Celălalt joc al lunii iulie pentru PS4 va fi WWE 2K Battlegrounds, unul dintre cele mai recente titluri din lumea wrestling-ului, care pune accent mai degrabă pe partea distractivă a sportului, nu pe simulare, precum seria anuală lansată tot de 2K.

În fine, pentru cei suficient de norocoși să dețină un PlayStation 5, jocul gratuit din această lună este unul dintre titlurile favorite ale subsemnatului – A Plague Tale: Innocence. Este o poveste superbă, cu o doză de horror, care te pune în pielea unor copii din Franța în perioada „Morții Negre”, când Europa era răvășită de ciuma bubonică. Jocul arată spectaculos pe generația veche de console, astfel că nu am nicio îndoială că pe PS5 va străluci.

Foto: PlayStation

Jocurile gratuite din iulie de la PS Plus vor putea fi luate până pe 2 august. De asemenea, Virtua Fighter 5 Ultimate Showdown va mai sta o lună în PS Plus, fiind gratuit și el până pe 2 august. Celelalte două jocuri oferite gratuit în iunie (Star Wars: Squadrons și Operation: Tango) sunt disponibile până pe 5 iulie.

Etichete: , , , , ,