PlayStation anunță Ghost of Tsushima: Director’s Cut pentru PS5 și PS4

Scris de | 2 iulie, 2021
PlayStation anunță Ghost of Tsushima: Director’s Cut pentru PS5 și PS4

Noua ediție Ghost of Tsushima: Director’s Cut va fi disponibilă pentru PlayStation 5 și PlayStation 4 din 20 august și le aduce gamerilor noi elemente din povestea captivantă a samuraiului Jin Sakai, alături de conținutul disponibil până în prezent. 

Concret, ediția cuprinde jocul complet Ghost of Tsushima, expansion-ul Iki Island, modul Legends co-op online, un mini art book digital by Dark Horse, comentariile regizorului despre lumea Ghost of Tsushima, One Technique Point, Charm of Hachiman’s Favour, dar și un set de skin-uri Hero of Tsushima: Golden Mask, Sword Kit, Horse, Saddle. Noul expansion Iki Island cuprinde o nouă poveste, minigame-uri, tipuri de inamici noi și multe altele.

Iki Island este una dintre insulele vecine ale Tsushima, și este locul în care Jin va merge pentru a investiga zvonuri cu privire la o prezență a mongolilor. Acesta va ajunge însă în mijlocul unei povești care îl va forța să retrăiască momente din trecutul său traumatic.

Utilizatorii care vor experimenta Ghost of Tsushima Director’s Cut pe PS5 se vor putea bucura și de funcționalitățile oferite de consola de ultimă generație, precum feedback-ul haptic al controlerului DualSense, lip sync în limba japoneză, dar și de încărcare aproape instantanee, opțiuni de rezoluție 4K, sunet 3D și multe altele. 

În plus, toți fanii Ghost of Tsushima vor beneficia de update-uri importante chiar de la lansare, inclusiv noi funcționalități dedicate Photo Mode și îmbunătățiri la nivel de accesibilitate.

De asemenea, cei care dețin deja Ghost of Tsushima pe PS4 vor putea să își transfere progresul pe PS5, pentru a nu lua de la capăt povestea. Pentru jucătorii noi, conținutul de pe Iki Island va deveni disponibil începând cu actul al doilea al jocului, după ce ai ajuns în regiunea Toyotama.

Ghost of Tsushima: Director’s Cut se lansează pe 20 august și va fi disponibil la prețul de 70 de dolari pentru PS5 și 60 de dolari pentru PS4.

Etichete: , , ,