Star Wars: The Old Republic atinge borna de 10 ani. Se lansează un nou DLC, Legacy of the Sith

Scris de | 3 iulie, 2021
Star Wars: The Old Republic atinge borna de 10 ani. Se lansează un nou DLC, Legacy of the Sith

BioWare dezvăluie Legacy of the Sith, următoarea extensie majoră a jocului Star Wars: The Old Republic, care celebrează împlinirea a 10 ani de la lansarea titlului și care marchează începutul unei noi perioade pentru MMORPG. Legacy of the Sith continuă să se bazeze pe povestea dinamică Star Wars: The Old Republic, care îi va trimite pe jucători într-o campanie militară dedicată securizării unei planete pentru facțiunea lor, în timp ce descoperă planul trădătorului Sith Darth Malgus.

Extensia jocului oferă, de asemenea, îmbunătățiri la nivelul experienței jucătorului printr-o nouă funcție – Combat Styles, care extinde opțiunile jucătorului și oferă numeroase îmbunătățiri. Fanii seriei Star Wars vor avea ocazia să redescopere povestea Star Wars: The Old Republic în Legacy of the Sith în sezonul de sărbători, pe PC prin SWTOR.com și Steam. Extensia marchează începutul celebrării celei de-a 10-a aniversări a jocului, care va avea loc pe tot parcursul anului 2022 și va oferi noutăți de conținut, evenimente, actualizări și multe altele.

Legacy of the Sith îi va conduce pe jucători într-o aventură până la capătul galaxiei, inclusiv pe planeta acvatică Manaan, în căutarea lui Darth Malgus. Actualizarea majoră va crește și nivelul maxim pe care jucătorii îl pot atinge cu 5, până la nivelul 80. Cele mai dificile provocări de până acum din Star Wars: Old Republic vor oferi, de asemenea, noi misiuni colaborative, precum o misiune tip Flashpoint pe planeta îndepărtată Elom, precum și una tip Operation în rămășițele unei stații de cercetare spațială.

Star Wars The Old Republic
Manaan

Cea mai recentă extensie va introduce noua funcție Combat Styles, care amplifică experiența personalizată Star Wars în Star Wars: The Old Republic. Aceasta va permite jucătorilor să aleagă în mod independent o narativă specifică unei anumite clase, pe care să o asocieze inclusiv cu seturi de abilități specifice unor personaje din clase diferite. Jucătorii vor beneficia de îmbunătățiri în procesul de creare a propriului personaj Star Wars printr-un sistem îmbunătățit de creare a personajelor. În plus, noutățile de personalizare și cosmetice și design-ul actualizat contribuie la îmbunătățirea experienței Star Wars: The Old Republic pentru toți jucătorii, noi sau vechi.

Etichete: , , , ,