OnePlus și-ar dori să intre pe piața tabletelor

Scris de | 5 iulie, 2021
OnePlus și-ar dori să intre pe piața tabletelor

După opt ani petrecuți în lumea smartphone-urilor, OnePlus se pare că și-ar dori să își facă intrarea și în piața tabletelor. O certificare pe site-ul EUIPO (European Union Intellectual Property Office) –foto sus– arată că producătorul chinez deține acum drepturile pentru un dispozitiv electronic care ar urma să se numească „OnePlus Pad”.

Recent, OnePlus a anunțat că mai multe din echipele sale vor lucra alături de cei de la Oppo, făcând astfel ca „limita” dintre cele două branduri ale grupului BBK să se subțieze și mai mult. Mai mult, realme, o altă companie din portofoliul BBK, a spus recent că va lansa un laptop și o tabletă, fiind una dintre companiile cu o creștere semnificativă.

Bineînțeles, există posibilitatea ca obținerea drepturilor pentru numele OnePlus Pad să fie doar o tentativă a producătorului de a „testa apele”, pentru a vedea cum ar fi primit un eventual device de acest tip al său. Totuși, faptul că această certificare vine la un timp atât de scurt după ce realme a făcut un anunț similar ne face să credem că OnePlus chiar va intra în curând în piața tabletelor.

Anul acesta, OnePlus a lansat deja trei smartphone-uri diferite: OnePlus Nord CE 5G, OnePlus 9 și OnePlus 9 Pro, iar zvonurile spun că se pregătește lansarea unui alt dispozitiv din gama midrange – OnePlus Nord 2.

Etichete: , ,

Sursa: OnePlus Pad trademarked as company looks to join the tablet market