Elon Musk trăiește într-o casă de doar 50.000 de dolari. Cum arată aceasta

Scris de | 9 iulie, 2021
Elon Musk trăiește într-o casă de doar 50.000 de dolari. Cum arată aceasta
Foto via Business Insider

Deși este unul dintre cei mai bogați oameni din lume, miliardarul Elon Musk, șeful Tesla și SpaceX, spune că trăiește într-o locuință destul de modestă, de numai 50.000 de dolari. Musk a împlinit 50 de ani în iunie și a scris pe Twitter că trăiește în acest moment într-o casă pe care o închiriază de la SpaceX, în zona fabricii și a zonei de lansare din Boca Chica, Texas.

„Casa principală în care locuiesc este una de aproximativ 50.000 de dolari în Boca Chica/Starbase, pe care o închiriez de la SpaceX. E destul de grozavă totuși. Singura casă pe care o dețin este una pentru evenimente, din zona Golfului (n.r.: golful San Francisco). Dacă aș vinde-o, ar fi utilizată mult mai puțin, în afara cazului în care este cumpărată de o familie mare, ceea ce s-ar putea întâmpla la un moment dat” a scris Musk pe Twitter.

https://twitter.com/PPathole/status/1408676576766533635

Casa ar avea aproximativ 50 de metri pătrați, și este atât de mică încât poate fi mutată cu un Tesla Model X. Se pare că aceasta este un model modular cumpărat de la Boxabl, o companie industrială care poate livra și asambla astfel de locuințe în numai o zi. Aceasta vine complet utilată, și înăuntrul său se află o bucătărie, baie, și un living.

Musk nu a răspuns până acum acestor speculații, și nici co-fondatorul Boxabl, Galiano Tiramani, nu a putut confirma dacă miliardarul a achiziționat o casă modulară de la compania sa.

Etichete: , , ,

Sursa: Liquidating his property portfolio, Elon Musk says he now lives in a tiny $50,000 prefab house in Texas that he rents from SpaceX