Specificațiile lui Motorola Edge 20 și Edge 20 Pro, ca și confirmate

Scris de | 9 iulie, 2021
Specificațiile lui Motorola Edge 20 și Edge 20 Pro, ca și confirmate
Motorola Edge și Edge Plus au reprezentat revenirea Motorola în zona flagship-urilor.

Două noi telefoane Motorola au primit certificarea TENAA, și se pare că ar fi vorba de următoarele modele flagship ale producătorului, Edge 20 și Edge 20 Pro. Cele două smartphone-uri sunt numite XT2143-1 și XT2153-1 și au specificațiile zvonite până acum pentru noile Edge-uri de la Motorola.

Astfel, Motorola Edge ar urma să aibă un procesor tactat la 2.4GHz, cel mai probabil Snapdragon 778G, în timp ce versiunea Edge Pro va fi dotată cu o lentilă de tip periscop și un procesor tactat la 3.2GHz, probabil Snapdragon 870.

Motorola Edge 20 va ajunge în China cu trei opțiuni diferite de RAM și stocare -6/8/12GB de RAM și 128/256/512GB memorie de stocare. TENAA listează de obicei și detalii despre camera principală, însă nu este cazul de această dată, singura specificație despre aceasta fiind faptul că are „mai mult de 8MP”.

Există însă și imagini care dezvăluie felul în care vor arăta cele două dispozitive și faptul că vor avea un ansamblu de cameră asemănător unui semafor pe spate, cu trei lentile mari. Versiunile din fotografii sunt în nuanțe de albastru, însă ar urma să mai fie disponibile încă 5 culori diferite.

Edge 20 Pro va fi noul flagship Motorola și are un design asemănător cu cel al lui Edge 20, diferența principală find apariția unei lentile periscop pe telefonul mai scump. Opțiunile de memorie sunt aceleași, însă nu există informații momentan despre camera versiunii Pro.

Ambele telefoane vor avea ecrane OLED și un buton dedicat asistentului Google, care va putea fi mapat în China pentru a face alte lucruri, precum activarea unor aplicații specifice sau a NFC-ului pentru a plăti direct cu telefonul.

Etichete: , , , ,

Sursa: Motorola Edge 20, Edge 20 Pro pop up on TENAA, confirm key specs