Apple ar putea lansa noul MacBook Pro în al treilea trimestru al acestui an

Scris de | 12 iulie, 2021
Apple ar putea lansa noul MacBook Pro în al treilea trimestru al acestui an
foto via @ubergizmo.com

Apple este pe drumul cel bun pentru a începe producția în masă a viitorului MacBook Pro de 14 inci și 16 inci în al treilea trimestru al acestui an, a declarat astăzi analistul Apple Ming-Chi Kuo într-o notă obținută de MacRumors.

Mai multe rapoarte au pus bazele celui de-al treilea trimestru al anului ca un interval de timp pentru care Apple ar putea lansa noul MacBook Pro. DigiTimes a fixat anterior partea târzie a trimestrului ca termen de lansare, referindu-se probabil la lansarea din septembrie alături de noile iPhone.

Deși, în timp ce producția de masă poate începe în al treilea trimestru, potrivit Kuo, care se desfășoară din iulie până în septembrie, Apple poate decide să organizeze un eveniment separat pentru Mac în octombrie sau noiembrie, mai degrabă decât să lege noul MacBook Pro cu lansarea noi modele iPhone și Apple Watch.

În plus, din cauza lipsei și a luptelor continue cu producția de display-uri mini-LED, Apple poate anunța noile MacBook Pro, dar nu va începe încă livrările decât săptămâni mai târziu, similar cu ceea ce a făcut pentru mini-LED iPad Pro în aprilie. Kuo a raportat anterior că noile MacBook Pro vor avea porturi suplimentare, inclusiv HDMI și un slot pentru card SD, îndepărtarea Touch Bar și un design general actualizat cu margini plate și MagSafe.

Etichete: ,

Sursa: Kuo: Redesigned 14-Inch and 16-Inch MacBook Pro Still on Track for Mass Production in Third Quarter