Televizoarele TCL Seria C: Cele mai noi caracteristici și funcții

Scris de | 14 iulie, 2021
Televizoarele TCL Seria C: Cele mai noi caracteristici și funcții

TCL și-a propus să ofere experiențe de vizionare bune, care să răspundă nevoilor și preferințelor utilizatorilor din lumea întreagă. Însă ce poți face diferit cu un televizor marca TCL?

TCL: Imagini mai bune

Datorită tehnologiei de ultimă generație Quantum Dot, AiPQ Engine de la TCL și tehnologiei Deep Learning, toate televizoarele din seria C: C72, C72+ și C82 redau culorile la un volum de 100%, oferind o experiență similară cu cea cinematografică acasă.

Aceste televizoare folosesc peste un miliard de culori și nuanțe pentru a contura imagini realiste, iar toate modelele din seria C vin cu multi-HDR, permițând vizionarea și adaptarea conținutului la cel mai bun format. Un alt beneficiu este că 4K HDR Dolby Vision IQ, care este disponibil pe C72+ și C82, optimizează calitatea imaginii, raportându-se și la condițiile de iluminare din camera în care are loc vizionarea.    

TCL: Sunet Dolby Atmos

Seriile C72 și C72+ dispun de sunet Onkyo cu Dolby Atmos: boxele ONKYO, proiectate pentru claritatea sunetului, permit o experiență audio Dolby Atmos mai realistă.

Seria C82 dispune de o soluție de sunet 2.1 ONKYO cu boxe frontale și un difuzor de bas dedicat, situat în partea din spate a televizorului, care oferă o experiență audio bună.

TCL: Comenzi vocale

Televizoarele TCL sunt ușor de folosit prin comandă vocală. Îți poți folosi vocea pentru a accesa și controla conținutul prin funcția de Hands-Free voice control combinată cu Google Assistant. Noua Serie C vine cu cea mai recentă versiune de Android TV, care permite, prin Google Duo efectuarea de apeluri video gratuite.

TCL: Gaming

Jocurile video au tendința de a fi mai puternice la nivel de luminozitate și mai saturate decât filmele, astfel încât imaginea și setările de culoare trebuie să țină pasul pentru a clădi acel feeling de lume virtuală. Mai mult, modul de joc are un timp de tranziție scurt de la întunecat la luminos.

TCL: Design atemporal

Toate modelele noi din seria C vin cu un design metalic subțire, fără ramă, care se încadrează în orice colț al casei. Seria C82 și Seria C72+ sunt echipate cu un stativ metalic central, astfel încât pot fi amplasate pe orice suprafață din locuință. Seria C72 are, de asemenea, un suport reglabil cu două poziții, care permite așezarea unui soundbar TCL.

Etichete: , ,