Funcția Always-On Display ar putea ajunge în sfârșit pe iPhone

Scris de | 19 iulie, 2021
Funcția Always-On Display ar putea ajunge în sfârșit pe iPhone
foto via @apple.com

Funcția Always-On Display este binecunoscută utilizatorilor de telefoane cu Android, aceasta fiind prezentă pe o mulțime de modele, de la producători diferiți. Cu toate acestea, ea nu a ajuns niciodată pe iOS, însă acest lucru s-ar putea în sfârșit schimba odată cu apariția lui iPhone 13.

Conform lui Mark Gurman de la Bloomberg, se pare că Always-On Display-ul își va face debutul pe iOS odată cu noua serie de telefoane de la Apple, care ar putea adopta această funcție într-un mod similar cu Apple Watch-ul, care beneficiază deja de ea.

„Așteptați-vă la un procesor A15 mai rapid, un notch mai mic, un nou display pentru o autonomie îmbunătățită și potențialul unui mod always-on, similar cu cel al Apple Watch” scrie Gurman într-un newsletter. De asemenea, el sugerează și că noul iPhone va avea o rată de refresh de 120Hz și va primi îmbunătățiri în ceea ce privește înregistrarea video.

Nu este pentru prima oară când rata de refresh de 120Hz și funcția de Always-On Display sunt sugerate ca fiind adițiile noului iPhone 13, un astfel de zvon existând încă din 2020, după spusele lui Max Weinbach, de la EverythingApplePro. Bineînțeles, vom afla dacă atât acesta, cât și Gurman au dreptate abia în septembrie/octombrie, odată cu lansarea noii game.

Trebuie să menționăm însă și că Apple nu a specificat nimic la WWDC cu privire la integrarea unui Always-On Display în iOS 15, ceea ce înseamnă că acesta fie nu va sosi deloc, fie este păstrat pentru un anunț special, poate chiar în ziua la lansarea lui iPhone 13.

Etichete: , , , , ,

Sursa: iPhone 13 Could Finally Come With An Always-On Display