AOC anunță lansarea brand-ului de gaming AGON by AOC

Scris de | 26 iulie, 2021
AOC anunță lansarea brand-ului de gaming AGON by AOC

AOC anunță lansarea noului brand-umbrelă AGON by AOC. Acesta va consolida gamele de monitoare și accesorii de gaming deja existente de la AOC și își va extinde portofoliul cu noi modele destinate gamerilor casual, jucătorilor hardcore dar și jucătorilor profesioniști de esports.

Cu AGON by AOC, gamerii au parte de o experiență bună, indiferent de nivelul lor de competențe sau de genul de joc pe care îl preferă. În plus, AGON by AOC vrea să creeze cel mai bun ecosistem de jocuri video de la mouși până la monitoare pentru MMORPG-uri, jocuri de curse, simulatoare sau jocuri FPS.

Stefan Sommer, Head of Global Marketing în cadrul AOC: „ Industria jocurilor video și sectorul esports aparțin în special piețelor tehnologice cu cea mai rapidă creștere și sunt cu siguranță cele mai interesante. Suntem mai mult decât mândri să vă prezentăm noul nostru concept și viziune a brand-ului. AGON by AOC va ridica cu siguranță ștacheta atunci când vine vorba de ecosistemele de gaming și va ajuta mulți jucători din întreaga lume să își depășească nivelul”

Povestea care va ajuta la campania de lansare a AGON by AOC se desfășoară într-un univers fictiv, într-o realitate distopică. Liga AGON a adunat cei mai buni războinici cu abilități speciale pentru a lupta împotriva forțelor răului. Acești eroi sunt suficient de puternici pentru a învinge armata răului, similar cum o comunitate este cheia în jocurile video și în special în competițiile esports.

Etichete: , , , , , ,