Noile huse Moment’s Galaxy S21 aduc MagSafe pe telefoanele Samsung

Scris de | 26 iulie, 2021
Noile huse Moment’s Galaxy S21 aduc MagSafe pe telefoanele Samsung
foto via @ubergizmo.com

MagSafe este tehnologia de încărcare „fără fir” a Apple, care folosește un magnet pentru a atașa un puck la spatele unui iPhone pentru a-l ajuta să se încarce. Într-un fel, este similar cu aceeași tehnologie pe care o folosesc pentru a încărca Apple Watch și, înainte de aceasta, și pentru MacBook-urile lor. Dacă ești utilizator Samsung, vei fi încântat să afli că acum este disponibilă pentru dispozitivele Samsung.

Nu, nu vorbim despre modul în care Apple și Samsung au lucrat împreună pentru a împărtăși această tehnologie, ci mai degrabă datorită producătorului de lentile și a producătorului de accesorii Moment. Moment și-a anunțat noua gamă de huse Samsung Galaxy S21 și una dintre caracteristicile husei este că va fi compatibilă cu MagSafe.

Cu toate acestea, prin compatibilitate ne referim la faptul că se va juca frumos cu accesoriile proiectate având în vedere MagSafe. Aceasta include gama proprie de sisteme de montare și trepied Moment, care utilizează MagSafe ca modalitate de montare a telefonului. Nu suntem 100% siguri dacă va fi capabilă să suporte încărcarea MagSafe, dar dacă ideea accesoriilor pe bază de magnet vă sună bine, există cel puțin asta.

Așa cum era de așteptat carcasa vine, de asemenea, cu monturi pentru gama companiei de lentile de cameră pentru smartphone, astfel încât, în funcție de modelul pe care îl deții, ar trebui să o poți folosi cu o varietate de tipuri de obiective.

Etichete: , ,

Sursa: Moment’s New Galaxy S21 Cases Brings MagSafe To Samsung’s Phones