Viitorul iPad Mini ar putea veni cu un display mai mare, de 8.3 inci

Scris de | 28 iulie, 2021
Viitorul iPad Mini ar putea veni cu un display mai mare, de 8.3 inci
foto via @ubergizmo.com

iPad Mini-ul a avut tot timpul o dimensiune potrivită, fiind suficient de mic pentru a fi folosit cu ușurință și ușor, însă multe critici arătau că nu este suficient de mare pentru a te putea bucura confortabil de filme și jocuri, și chiar și de navigarea pe web. Așa se face că, de-a lungul anilor, iPad mini a început să iasă puțin din atenția oamenilor, dar asta s-ar putea schimba în curând. 

Se zvonește că Apple lucrează la o reîmprospătare a design-ului tabletei sale de dimensiuni reduse și, conform ultimelor zvonuri, una dintre modificările la care ne putem aștepta ar fi dimensiunea display-ului. Potrivit lui Ross Young, de la Display Supply Chain Consultants, se zvonește că Apple va crește dimensiunea afișajului de la 7,9 inci la 8,3 inci.

Există șansa ca dimensiunea totală a tabletei să rămână aceeași, deoarece Young susține că marginile vor fi cele micșorate. Nu suntem siguri dacă va fi o mișcorare similare cu cea de pe iPad Pro, așa că va trebui să așteptăm și să vedem. Young susține, de asemenea, că iPad mini-ul reîmprospătat ar putea renunța la butonul de Home, deși este probabil ca Apple să nu-i adauge FaceID, ci să integreze mai degrabă un Touch ID în butonul de pornire. Alte zvonuri anterioare care au circulat în ultima perioadă includ modul în care noul iPad mini ar putea fi de fapt primul pentru care Apple va folosi mini LED pentru display-ul său, însă există și comentarii care afirmă contrariul. Rămâne de văzut dacă vom avea un răspuns cu privire la toate aceste întrebări mai târziu, în acest an.

Etichete: , ,

Sursa: Upcoming iPad Mini Might Come With A Larger 8.3-inch Display