Specificațiile complete și imaginile Realme X9 Pro dezvăluite de TENAA

Scris de | 28 iulie, 2021
Specificațiile complete și imaginile Realme X9 Pro dezvăluite de TENAA
foto via @gsmarena.com

Modelul RMX3881, considerat a fi Realme X9 Pro, a fost reperat recent pe MIIT cu un ecran de 6,5 inci, baterie de 4.880 mAh, Android 11 și suport 5G. Acum, smartphone-ul a apărut pe TENAA din China, cu specificații și imagini complete, pe măsură ce se apropie de lansare.

TENAA confirmă specificațiile dezvăluite de MIIT, spunându-ne în același timp că panoul este de tip LCD cu rezoluție Full HD+. Sub capotă, X9 Pro are un procesor octa-core de 2,4 GHz cu 4/6/8 GB RAM și 64/128/256 GB stocare internă. Acesta va veni, de asemenea, cu un slot pentru card de memorie pentru extinderea stocării.

X9 Pro va avea o cameră de selfie de 16MP și, în timp ce insula camerei din spate are patru cercuri, TENAA spune că găzduiește de fapt doar trei camere – o cameră primară de 48MP alăturată de două unități de 2MP (probabil macro și lentilă de adâncime).

Smartphone-ul va avea o grosime de 8,8 mm, va cântări 191 de grame, va avea un cititor de amprente montat lateral pentru autentificare biometrică și va avea cel puțin două opțiuni de culoare – Violet și Albastru.

Nu există încă niciun cuvânt de la Realme despre X9 Pro, dar din moment ce a marcat certificarea TENAA, nu ar trebui să fie prea mult timp înainte ca smartphone-ul să fie oficial. Recent, Realme a lansat și Realme GT 5G, telefon al cărui review îl poți citi aici.

Etichete: , , ,

Sursa: Realme X9 Pro's full specs and images revealed by TENAA